ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ξάνθη ο 5ος σταθμός του προγράμματος «ΠροΣfΕΕρουμε» από τον ΣΦΕΕ & τον ΕΕΣ

Η πόλη της Ξάνθης είναι ο πέμπτος σταθμός του προγράμματος «προΣfEEρουμε» της κοινωνικής πρωτοβουλίας του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη στήριξη ευάλωτων ομάδων του ελληνικού πληθυσμού.

Η Ξάνθη ο 5ος σταθμός του προγράμματος «ΠροΣfΕΕρουμε» από τον ΣΦΕΕ & τον ΕΕΣ

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «προΣfΕΕρουμε», ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Δρ Αντώνιος Αυγερινός, με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, κ. Πασχάλη Αποστολίδη, θα επισκεφθούν την ερχόμενη Πέμπτη 25 Μαΐου την πόλη της Ξάνθης, συνοδευόμενοι από κλιμάκιο του ΕΕΣ και του ΣΦΕΕ.

Σκοπός της επίσκεψης θα είναι η διάθεση φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού, ειδών πρώτης ανάγκης και εκπαιδευτικού υλικού στο παράρτημα ατόμων με αναπηρία Ξάνθης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Τα ανωτέρω είδη αποτελούν δωρεά του ΣΦΕΕ και των εταιρειών-μελών του.

Παράλληλα, κοινωνικός λειτουργός και νοσηλευτής του ΕΕΣ θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική συνάντηση για τα παιδιά, τους γονείς και το προσωπικό της Δομής με στόχο την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα αγωγής υγείας και προσφοράς, σύμφωνα πάντα με τις Θεμελιώδεις Αρχές του Ερυθρού Σταυρού.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στην πόλη της Ξάνθης, θα παραχωρηθεί κοινή Συνέντευξη Τύπου των Προέδρων του ΕΕΣ και του ΣΦΕΕ στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Ξάνθης (Δ/νση: Βενιζέλου 1) για την πληρέστερη ενημέρωση των τοπικών αρχών και του κοινού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.