ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διοίκηση Άγ. Σάββα για προσλήψεις προσωπικού: Να αναμένουμε τα τελικά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ

Να σεβαστούν όλοι τις διαδικασίες και να περιμένουν τα οριστικά αποτελέσματα από το ΑΣΕΠ, «που είναι και ο μοναδικός εγγυητής της διαφάνειας και της αξιοκρατίας», ζητά ο πρόεδρος του ΔΣ και διοικητής του νοσοκομείου Άγιος Σάββας, Γεώργιος Δενδραμής, αναφορικά με την προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού καθαριότητας με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.

Διοίκηση Άγ. Σάββα για προσλήψεις προσωπικού: Να αναμένουμε τα τελικά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ

Αναφέρει αναλυτικά σε ανακοίνωσή του ο κ. Δενδραμής:

«Μέχρι τις 30/12/16 το νοσοκομείο μας είχε υπογράψει συμβάσεις παροχής υπηρεσιών καθαριότητας με ιδιωτικές εταιρείες. Μετά την ανωτέρω ημερομηνία δόθηκαν 3 παρατάσεις και μάλιστα οι δύο τελευταίες μετά από διαπραγμάτευση, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η εξόφληση των ανάδοχων εταιρειών.

Μέχρι και σήμερα οι εταιρείες εξοφλούνται εμπρόθεσμα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Η τελευταία παράταση λήγει στις 30/6/17, δηλαδή τον επόμενο μήνα, μέχρι τον οποίο και θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίας πρόσληψης, ώστε να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα καθαριότητας στο νοσοκομείο μας.

Στις 30/12/16 το ΔΣ του νοσοκομείου μας, με την 475 απόφασή του εγκρίνει την προκήρυξη 99 θέσεων για πρόσληψη προσωπικού καθαρότητας ορισμένου χρόνου.

Στις 28/2/17 η προκήρυξη διαβιβάζεται για έγκριση από το ΑΣΕΠ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 63 του Ν. 4430/16 και με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΔΣ-Διοικητού, ζητείται εγγράφως από το ΑΣΕΠ η κατ΄ εξαίρεση βαθμολογημένη εμπειρία για προϋπηρεσία σε νοσηλευτικά ιδρύματα δημόσια ή ιδιωτικά, η οποία και έγινε αποδεκτή.

Στις 3/3/17 το ΑΣΕΠ δίνει τη σχετική έγκριση δημοσίευσης της προκήρυξης πρόσληψης. Η προκήρυξη δημοσιεύεται στις 8 και 9 /3/17.

Η τριμελής επιτροπή, η οποία είχε οριστεί και είχε την ευθύνη της μοριακής κατάταξης με βάση τα κριτήρια που προβλέπει η εγκεκριμένη από το ΑΣΕΠ προκήρυξη, έχει ήδη αναρτήσει τα προσωρινά αποτελέσματα, τα οποία ταυτόχρονα διαβιβάστηκαν στο ΑΣΕΠ.

Επί των προσωρινών αποτελεσμάτων μπορούν να γίνουν ενστάσεις, οι οποίες θα εξεταστούν από το ΑΣΕΠ. Θα ακολουθήσουν τα οριστικά αποτελέσματα από το ΑΣΕΠ, το οποίο είναι και το αρμόδιο για την έκδοσή τους. Καλό θα ήταν να σεβαστούμε τις διαδικασίες και να περιμένουμε –όπως σε όλες τις προκηρύξεις– τα οριστικά αποτελέσματα από το ΑΣΕΠ, που είναι και ο μοναδικός εγγυητής της διαφάνειας και της αξιοκρατίας».

Διαβάστε ακόμη:

Άγιος Σάββας: Όλα όσα συμβαίνουν στο νοσηλευτήριο...