ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΕΜΥ: Μία ανάσα πριν το καλοκαίρι ζητά 12 διευθυντικά στελέχη & 149 άτομα για το νοσ. Σαντορίνης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εξέδωσε για ακόμη μία φορά η ΑΕΜΥ ΑΕ, προκειμένου να στελεχωθεί το νοσοκομείο Σαντορίνης, το οποίο όπως όλα δείχνουν αντιμετωπίζει σοβαρό έλλειμμα ανθρώπινου δυναμικού.

ΑΕΜΥ: Μία ανάσα πριν το καλοκαίρι ζητά 12 διευθυντικά στελέχη & 149 άτομα για το νοσ. Σαντορίνης

Η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας ζητά να προσλάβει 12 διευθυντικά στελέχη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως τρία έτη, και 149 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Μεταξύ των θέσεων που ζητά η ΑΕΜΥ ΑΕ είναι: Διοικητικό Διευθυντή σε θέση Δ/ντή Διοικητικής-Οικονομικής-Τεχνικής Υπηρεσίας, Υποδ/ντή Διοικητικού και Οικονομικού (ΠΕ Οικονομικού), Διευθυντή ΤΕΠ (τμήματος Επειγόντων Περιστατικών) ελλείψει Παθολογίας, Διευθυντή Παθολογικού, Διευθυντή Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, Διευθυντή Μικροβιολογικού, Ακτινολογικού κ.λπ.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καλούνται να αποστείλουν αίτηση συμμετοχής, το πλήρες βιογραφικό τους σημείωμα καθώς και υπεύθυνη δήλωση με την οποία θα βεβαιώνουν ότι όλα όσα αναφέρονται στο συνημμένο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή μέχρι την Τρίτη 13/06/2017 και ώρα 14:00.

Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από επιτροπή η οποία εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμ. 16θέμα4/22-05-2017 (Α.Δ.Α. 7ΜΙΦΟΡΡ3-0Β2) απόφαση του Δ.Σ. της ΑΕΜΥ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για κάθε συμπληρωματική πληροφορία καθημερινά 08:00-14:00 στα τηλέφωνα 210.2420.059/210.24.20.000.

Επισημαίνεται ότι η επιλογή του προσωπικού θα γίνει όπως ορίζεται με την υπ’ αρ. 16θέμα4/22-05-2017 απόφαση του Δ.Σ. Οι υποψήφιοι οι οποίοι θα πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα θα ειδοποιηθούν σε ατομική συνέντευξη μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (email) ή/και sms (για τον λόγο αυτόν είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να συμπληρωθούν με ιδιαίτερη προσοχή τα ατομικά στοιχεία επικοινωνίας από έκαστο υποψήφιο). Κατόπιν της συνέντευξης, θα συνταχθούν από την επιτροπή πρακτικά, τα οποία θα περιλαμβάνουν πίνακα κατάταξης των υποψηφίων και θα τεθούν υπόψη του Δ.Σ. της Εταιρείας για την τελική επιλογή με απόφαση Δ.Σ.

Να σημειωθεί ότι πριν από 10 ημέρες περίπου η ΠΟΕΔΗΝ, σε μία εκρηκτική της ανακοίνωση, είχε αναφερθεί στις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού, την ώρα μάλιστα που έχει ξεκινήσει η τουριστική περίοδος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το πολλά υποσχόμενο νοσοκομείο Σαντορίνης μετατρέπεται σε τοπική μονάδα υγείας, καθώς έχει απογυμνωθεί πλέον από βασικές ιατρικές ειδικότητες και συγκεκριμένα από παθολόγους, παιδιάτρους και καρδιολόγους.

Σοβαρή ένδεια υπάρχει και σε θέματα αιμοδοσίας και αξονικού τομογράφου.

Να θυμίσουμε ότι το νοσηλευτήριο εγκαινιάστηκε στις 15 Ιουλίου 2016 με κάθε επισημότητα από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με πολλές προσδοκίες και φιλοδοξίες. Σχεδόν έναν χρόνο μετά, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και οι προσδοκίες έμειναν μόνο στα χαρτιά, όπως όλα δείχνουν...

Διαβάστε ακόμη:

ΠΟΕΔΗΝ: Το νοσ. Σαντορίνης ξέμεινε από γιατρούς, την ώρα που ξεκινά η τουριστική περίοδος