ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περισσότερες από 1.000 φιάλες αίματος από την OKTABIT

Με στόχο να ενισχυθεί σημαντικά η τράπεζα αίματος της εταιρείας Oktabit, πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαΐου η 20η Εθελοντική Αιμοδοσία.

Περισσότερες από 1.000 φιάλες αίματος από την OKTABIT

Mε τη σταθερή συνέργεια τις τελευταίες οκτώ φορές της εταιρείας TUV Austria Hellas, αλλά και τις πιο πρόσφατες συνέργειες με τις Active Computer Systems και Alterlife, η προσπάθεια για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος Oktabit έφερε εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα σε περιόδους που η ανάγκη για αίμα ενόψει του καλοκαιριού, είναι αυξημένη.

Η προσπάθεια ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια από την εταιρεία, με την ουσιαστική συμμετοχή συνεργατών, εργαζομένων, φίλων, συγγενών ακόμα και κατοίκων της περιοχής.

Στον ετήσιο σχεδιασμό της η OKTABIT περιλαμβάνει ενέργειες που υπηρετούν αξίες όπως η φροντίδα στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, ο σεβασμός προς τον εργαζόμενο, η αξιοπιστία στη σχέση με τους συνεργάτες της και η συνεισφορά στα ευαίσθητα στρώματα της κοινωνικής ζωής.

Στο πλαίσιο αυτό και με την ενθάρρυνση από το προσωπικό της, ιδρύθηκε το 2007 η Τράπεζα Αίματος που λειτουργεί σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γεώργιος Γεννηματάς και μέχρι τώρα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερες από 1.000 φιάλες αίματος.

Ο HR Manager της Oktabit, Αχιλλέας Μπακαρός, με την ευκαιρία της δεκαετούς δράσης της τράπεζας αίματος, ευχαρίστησε εκ μέρους της εταιρίας όλους τους φίλους της Τράπεζας Αίματος που με την θετική τους ενέργεια προσφέρουν στον συνάνθρωπο και δίνουν πνοή και δύναμη για ένα καλύτερο μέλλον σε δύσκολους καιρούς.

Σχετικά με την Οktabit

Η ΟΚΤΑΒΙΤ ΑΕ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1992 με έδρα στην Αθήνα και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη και εξειδικεύεται στη διάθεση επώνυμων προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στους τοπικούς κατασκευαστές και μεταπωλητές. Μέσα από ευέλικτες διαδικασίες, τεχνογνωσία, ψηφιοποιημένη πληροφορία και συνεχή βελτίωση στις προσφερόμενες υπηρεσίες, η εταιρεία αποτελεί σημείο αναφοράς ανάμεσα στις επιχειρήσεις του κλάδου.

aimodosia Oktabit low res