ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Health Solutions: Πέντε χρόνια επιτυχημένο Ιατρικό Marketing και συνεχίζει

Η εξέλιξη της διαδικτυακής ενημέρωσης έχει δημιουργήσει μια νέα γενιά αναγνωστών, οι οποίοι αναζητούν έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση για όλα τα θέματα της καθημερινότητά τους.

Health Solutions: Πέντε χρόνια επιτυχημένο Ιατρικό Marketing και συνεχίζει

Οι υπηρεσίες Υγείας βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων στο διαδίκτυο καθώς 8 στους 10 χρήστες του Internet ενημερώνονται για ζητήματα υγείας απ' αυτό, ενώ 1 στους 3 χρήστες εμπιστεύεται περισσότερο ένα γιατρό που έχει τη δική του ιστοσελίδα και αρθρογραφεί τακτικά στο Διαδίκτυο.

Στη Health Solutions αφουγκραστήκαν την ανάγκη που υπήρχε για ολοκληρωμένη επικοινωνία των επαγγελματιών Υγείας στον δαιδαλώδη ψηφιακό κόσμο και όχι μόνο, κάτι που ομολογουμένως έλειπε από τα εγχώρια δεδομένα. Η σκέψη της έγινε πράξη το 2012 και σήμερα η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να γιορτάζει, 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο του ιατρικού marketing, αλλά και 5 χρόνια συνεργασίας και κοινής πορείας με αξιόλογους επιστήμονες που την εμπιστεύθηκαν από την πρώτη μέρα έως και σήμερα.

Η Health Solutions γιορτάζει τα 5 χρόνια λειτουργίας της έχοντας επιτύχει συνεργασίες με περισσότερους από 340 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων (διαβάστε τι είπαν ορισμένοι από αυτούς), ενώ παράλληλα έχει κατασκευάσει και διαχειρίζεται 54 ιατρικές ιστοσελίδες και 74 σελίδες Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.
Με βασικές αρχές το ήθος, τη συνέπεια, την αποδοτικότητα, και την αποτελεσματικότητα, συνεχίζει να εφαρμόζει ουσιαστικές επικοινωνιακές στρατηγικές με κριτήριο πάντα την συνεχώς αναπτυσσόμενη επικοινωνία του ιατρού με τους ασθενείς του, χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία του marketing.

Οι υπηρεσίες που διαθέτει στους συνεργάτες της τα 5 αυτά χρόνια αφορούν:

Medical Marketing Strategy

Η Health Solutions χαράσσει τον επικοινωνιακό σχεδιασμό που αναδεικνύει τους επαγγελματίες Υγείας και έχει ως απώτερο σκοπό την επικοινωνία των ιατρικών υπηρεσιών που αυτοί προσφέρουν αλλά και την προαγωγή της υγείας στον γενικό πληθυσμό.

Reputation Management

Η Health Solutions διαχειρίζεται 5 portals με σημαντική παρουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπου σε συνδυασμό με ειδησεογραφικούς διαύλους, ενισχύουν θετικά το επιστημονικό έργο των συνεργατών της.

Social Media Marketing

Με το σωστό σχεδιασμό και την ανάλογη καθοδήγηση, συνδυαστικά με την παραγωγή custom social media content, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνονται ένα εξαιρετικό εργαλείο επικοινωνίας, αφού η σύγχρονη πραγματικότητα απαιτεί οι συνεργάτες της Health Solutions να είναι πρωτοπόροι στις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις (δείτε ενδεικτικά κάποιες σελίδες εδώ).

Website Development

Η κατασκευή ιστοσελίδας στις μέρες μας έχει γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο για τα ιατρεία καθώς προσφέρει σημαντικές δυνατότητες επικοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό, η Health Solutions παρέχει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων με έμφαση στην υψηλή αισθητική, ενώ οι συνεργασίες της μιλούν μόνες τους (δείτε ενδεικτικά έργα εδώ).

Video Production

Τα videos είναι χρήσιμα και στον τομέα του ιατρικού marketing καθώς, εκτός από ιατρικές πληροφορίες, μεταδίδουν και το συναίσθημά, και την προσωπικότητά του συνεργάτη της Health Solutions, που είναι χαρακτηριστικά μοναδικά για τον καθένα.

Σύμφωνα με τον εμπνευστή και ιδρυτή της Health Solutions, Νικόλα Σανιδά:«Εδώ και 5 χρόνια οι συνεργάτες μας απολαμβάνουν καθημερινά υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Συνεχίζουμε, να βοηθάμε τους επαγγελματίες Υγείας με συνέπεια ώστε αυτοί να αφοσιώνονται στο επιστημονικό τους έργο. Η στρατηγική επικοινωνίας αυτού του έργου είναι ένα πλέγμα υπηρεσιών που θα συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε αποτελεσματικά κα αποδοτικά».

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 212 1025092 ή δείτε εδώ την ιστοσελίδα.