ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΕΣ: Απονομή Πτυχίων και Διακρίσεων από το Περιφερειακό τμήμα Ιωαννίνων

Το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποίησε το Σάββατο 10 Ιουνίου, στην κατάμεστη αίθουσα της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας, τελετή Απονομής Πτυχίων σε 133 Εθελοντές Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών, Προαγωγών σε 29 εθελοντές Νοσηλευτικής και Κοινωνικής Πρόνοιας και Τιμητικών Διακρίσεων σε 14 Εκπαιδευτές Εθελοντών.

ΕΕΣ: Απονομή Πτυχίων και Διακρίσεων από το Περιφερειακό τμήμα Ιωαννίνων

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων, τη σημαντική συμβολή των νέων Εθελοντών στην ενδυνάμωση της ανθρωπιστικής δράσης του Οργανισμού και στην προάσπιση των Θεμελιωδών Αρχών του Κινήματος.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιωαννίνων κ. Νικόλαος Γερασιμίδης από την πλευρά του, αναφέρθηκε στην ιστορικότητα και τη σπουδαιότητα της ημέρας λόγω της συμπλήρωσης ακριβώς 140 χρόνων από την ίδρυση του Ε.Ε.Σ.

Στην τελετή μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων, της Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου & Δ.Μακεδονίας, της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών, της VIIIης Μ/Π Ταξιαρχίας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιωαννίνων, του Δήμου Ζίτσας, της ΧΕΝ, του Λυκείου Ελληνίδων, ο Προϊστάμενος ΠΑΜ-ΠΣΕΑ ΠΠ, Σύλλογοι και Φορείς της πόλης ενώ εκ μέρους του Ε.Ε.Σ. παρέστησαν επίσης η Τομεάρχης Νοσηλευτικής κυρία Παρασκευή Φελέκη, η Τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας κυρία Ζέφη Θανάσουλα, όπως επίσης και ο Αρχηγός Ελλάδος του Σώματος Σαμαρειτών και Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών κ. Ζεκή Μεμέτ Αλή.