ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το νοσ. Ρεθύμνου θα προσλάβει 8 άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ ατόμων κατηγορίας ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) ανακοίνωσε το γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Το νοσ. Ρεθύμνου θα προσλάβει 8 άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου

Πρόκειται για συμβάσεις που αφορούν στις ανάγκες φύλαξης των χώρων του νοσοκομείου, και δικαίωμα στην προκήρυξη έχουν άτομα ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τη διαδικασία των αιτήσεων, τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους και το σχετικό έντυπο συμπλήρωσης, μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας του νοσοκομείου στην κατηγορία των ανακοινώσεων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 10 ημέρες και συγκεκριμένα από σήμερα 21 Ιουνίου έως και 30 Ιουνίου 2017. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας του νοσοκομείου.

Επίσης, για την προκήρυξη υπάρχουν σχετικές αναρτήσεις στα ΚΕΠ και στον δήμο Ρεθύμνου. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκεφτούν το τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του νοσοκομείου, για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά συμμετοχής, είτε επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο 28310 87260.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ