ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Diamonds of The Greek Economy 2017: Αύριο το ετήσιο forum επιχειρηματικής αριστείας

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων επιχειρηματιών και εκπροσώπων των σημαντικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας θα απονεμηθούν και φέτος οι καταξιωμένες επιχειρηματικές διακρίσεις Diamonds of the Greek Economy.

Diamonds of The Greek Economy 2017: Αύριο το ετήσιο forum επιχειρηματικής αριστείας

Σε μια γιορτή της υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας της χώρας, η εταιρεία New Times Publishing, υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του ΕΟΤ και παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας, θα βραβεύσει τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της χώρας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017 και ώρα 5 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» - Hotel Grande Bretagne Athens.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν μέλη:

- της κυβέρνησης και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης,

- των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων της χώρας,

- ξένοι πρεσβευτές και εκπρόσωποι πρεσβειών, εμπορικοί ακόλουθοι πρεσβειών και μεικτών εμπορικών επιμελητηρίων διαφόρων χωρών,

- οργανισμών και φορέων του δημοσίου,

- μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να στραφούν οι προβολείς της δημοσιότητας στις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις που αντέχουν στις συνέπειες της κρίσης εμφανίζοντας ανοδική πορεία. Η αξιολόγηση των επιχειρήσεων γίνεται βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων μεταξύ των οποίων είναι και οι: κερδοφορία, δανειακή επιβάρυνση, ρευστότητα, σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κ.λπ. Ταυτοχρόνως συνυπολογίζονται συγκεκριμένοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό καθώς επίσης και η αντίστοιχη σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης. Στόχος επίσης της εκδήλωσης είναι να αναδειχτούν: πρώτον, οι επιχειρήσεις και οι τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης. Δεύτερον, τα «όπλα» που αξιοποιούν οι εν λόγω επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης. Τρίτον, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η αγγλόφωνη έκδοση Diamonds of the Greek Economy 2017 στην οποία γίνεται αναλυτική παρουσίαση των εταιρειών της λίστας Diamonds 2017. Οι εταιρείες αυτές αφορούν όλο το επιχειρηματικό φάσμα από τους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και του τουρισμού. Η εν λόγω έκδοση κυκλοφορεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Untitled

Λίγα λόγια για τη New Times Publishing

Η εταιρεία New Times Publishing δραστηριοποιείται στον τομέα της έντυπης και ηλεκτρονικής πληροφόρησης, ενώ διαθέτει μια πλούσια τράπεζα οικονομικών και επιχειρηματικών πληροφοριών με στοιχεία για τις σημαντικότερες επιχειρήσεις της χώρας. Η New Times Publishing διαθέτει τα παρακάτω ηλεκτρονικά και έντυπα κανάλια επικοινωνίας:

- Την εφημερίδα New Times, που παρουσιάζει θέματα για την οικονομία, τις επιχειρήσεις, την υγεία, την πολιτική, τον τουρισμό, τον πολιτισμό κ.λπ. και η οποία διανέμεται πανελλαδικά σε επιλεγμένα σημεία σε 30.000 αντίτυπα.

- Το newsletter, που αποστέλλεται σε 32.000 στελέχη επιχειρήσεων,

- Το διαδικτυακό κανάλι www.timetv.gr όπου –μεταξύ άλλων– φιλοξενούνται πάνω από 800 συνεντεύξεις εκπροσώπων επιχειρηματικών φορέων και εταιρειών από όλο το επιχειρηματικό φάσμα,

- Τον ιστότοπο www.newtimes.gr

- Τον διαδικτυακό τόπο για την υγεία www.salus.gr και

- Το site της τουριστικής οικονομίας www.traveltimes.gr