ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νοσ. Μεσσηνίας: Συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία των χειρουργείων - Οι κραυγές κάνουν κακό...

Συνεχίζεται κανονικά και αδιατάρακτα, η λειτουργία των χειρουργείων αλλά και του χειρουργικού τομέα της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας, όπως διαβεβαιώνει η διοίκηση του νοσοκομείου, με αφορμή δημοσιεύματα που μιλούν για κλείσιμο των χειρουργείων. 

Νοσ. Μεσσηνίας: Συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία των χειρουργείων - Οι κραυγές κάνουν κακό...

Στρατηγικός στόχος της Διοίκησης του Νοσοκομείου και της 6ης ΥΠΕ, αποτελεί η συνεχής αναβάθμιση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, τονίζει η διοίκηση και συνεχίζει:

«Αυτό το στόχο υπηρετούν, τόσο η προμήθεια του νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που παραδίδεται τον επόμενο μήνα όσο και η μελέτη – κατασκευή κτιρίου στον προαύλιο χώρο για τη στέγαση όλων των διοικητικών υπηρεσιών μέσω ΠΔΕ στα τέλη της χρονιάς. Πέρα από το γεγονός ότι μόλις πρόσφατα υλοποιήθηκε το μεγάλο έργο της αναδιαρρύθμισης του ισογείου με πόρους από το ΠΕΠ Πελοποννήσου και του ΠΔΕ του Υπουργείου Υγείας.

Η καθαρή όμως θέση και βούληση του Υπουργείου Υγείας για περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, εκφράζεται, τόσο με την αύξηση πιστώσεων στο π/υ του όσο και μέσω των συνεχών προσλήψεων σε ιατρικό προσωπικό, που είτε έχουν ολοκληρωθεί ή έχουν δρομολογηθεί για το αμέσως επόμενο διάστημα (1 θέση Γυναικολογίας, 1 θέση Παθολογίας, 1 θέση Καρδιολογίας, 1 θέση Ορθοπεδικής, 1 θέση Νεφρολογίας).

Συνεπώς, από τα ανωτέρω γίνεται αντιληπτό, ότι φωνές ή κάποιες φορές και κραυγές, περί δήθεν υποβάθμισης του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας όχι μόνο καλό δεν κάνουν αλλά προκαλούν σύγχυση και προβληματισμό στην τοπική κοινωνία, η οποία συνεχώς εμπιστεύεται τη Δημόσια Υγεία και αυτό φαίνεται από την αυξανόμενη επίσκεψη πολιτών στη Νοσηλευτική μας Μονάδα.

Όσον αφορά κριτικές από πρώην και τέως, ας κάνουν πρώτα την αυτοκριτική τους για το τι παρέδωσαν και να έχουν υπ’ όψιν τους ότι η κοινωνία μας αξιολογεί όλους καθημερινά».