ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αίσιο τέλος για 8χρονη με σοβαρό πρόβλημα υγείας: Μεταφέρθηκε από τη Γαύδο στα Χανιά

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 8χρονου κοριτσιού που εμφάνισε οξεία σκωληκοειδίτιδα και το οποίο ήταν αποκλεισμένο στη Γαύδο, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

Αίσιο τέλος για 8χρονη με σοβαρό πρόβλημα υγείας: Μεταφέρθηκε από τη Γαύδο στα Χανιά

Τελικά σήμερα Δευτέρα 14 Αυγούστου, το λιμενικό κατάφερε να φτάσει στη Γαύδο, παρέλαβε την 8χρονη και τη μετέφερε στα Σφακιά και από εκεί διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο των Χανίων.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το κοριτσάκι, που εμφάνισε οξεία σκωληκοειδίτιδα μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας (14/8) από τη Γαύδο στα Χανιά, με σκάφος του λιμενικού που κατάφερε να προσεγγίσει το νησί, καθώς οι άνεμοι κόπασαν.

Η υγεία του παιδιού παρουσίαζε βελτίωση ωστόσο κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και να διαπιστωθεί αν οι γιατροί χρειάζεται να προχωρήσουν σε νέα θεραπεία.

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο όταν το 8χρονο κορίτσι είχε έντονους πόνους στην κοιλιά. Οι γονείς του το μετέφεραν στο περιφερειακό ιατρείο της Γαύδου, όπου και διαγνώστηκε με οξεία σκωληκοειδίτιδα. Οι γιατροί αποφάσισαν ότι είναι απαραίτητη η μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο των Χανίων και ενημέρωσαν σχετικά το λιμενικό σώμα, ωστόσο, οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή δεν επέτρεπαν στους λιμενικούς να προσεγγίσουν το νησί. Την ίδια ώρα, στο πλευρό του κοριτσιού βρισκόταν τόσο οι γιατροί του περιφερειακού ιατρείου όσο και δύο γιατροί που έκαναν διακοπές στην Γαύδο.

Τελικά, σήμερα, το λιμενικό κατάφερε να φτάσει στη Γαύδο, παρέλαβε την 8χρονη και τη μετέφερε στα Σφακιά και από εκεί διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο των Χανίων.

Πηγή: cretapost.gr

Διαβάστε ακόμη:

Υπερσύχρονο μηχάνημα λέιζερ λιθοτρίπτη απέκτησε το νοσοκομείο Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ