ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΕΣ: Η πρώτη ναυαγοσωστική υπηρεσία με σκάφος στα Χανιά

Την πρώτη ναυαγοσωστική υπηρεσία με σκάφος, πραγματοποίησαν την Πέμπτη 10 Αυγούστου, οι Εθελοντές Ναυαγοσώστες του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Χανιών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

ΕΕΣ: Η πρώτη ναυαγοσωστική υπηρεσία με σκάφος στα Χανιά

Τόσο οι καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τη συγκεκριμένη ημέρα στην περιοχή, όσο και η άρτια συντονισμένη και οργανωμένη πρώτη αυτή υπηρεσία των Εθελοντών Ναυαγοσωστών, συνέβαλλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή αυτής της παρθενικής προσπάθειας. Οι παραθαλάσσιες περιοχές κάλυψης ήταν Μαράθι, Σειτάν, Λιμάνια, Τερσανάς, Καλαθάς, Νέα Χώρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΕΣ, «Η χαρά και η ικανοποίηση που διακατέχει όλους τους Σαμαρείτες είναι μεγάλη βλέποντας να υλοποιείται ένα όραμα ετών. Έχει έρθει πλέον το πλήρωμα του χρόνου ώστε να επεκταθούν οι υπηρεσίες των εθελοντών μας και στο υγρό στοιχείο. Πράγμα ζωτικής σημασίας, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χανίων εδρεύει σε μια από τις ωραιότερες νησιωτικές πόλεις της χώρας μας. Ευχόμαστε ολόψυχα εφεξής, να πυκνώσουν τέτοιου είδους υπηρεσίες, καθώς κάθε πρόοδος μας κάνει καλύτερους και αποδοτικότερους τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο».