ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η AENORASIS υποστηρικτής Εκπαιδευτικού Προγράμματος στο νησί της Μυτιλήνης

Ο αποκλειστικός υποστηρικτής του Εκπαιδευτικού Προγράμματος για το Εικαστικό πρότζεκτ «Το Σώμα είναι η Νίκη και η Ήττα των Ονείρων» που υλοποιήθηκε από την K-Gold Temporary Gallery σε συνεργασία με τη Δημοτική Πινακοθήκη Μολύβου στο νησί της Μυτιλήνης από τις 18 έως και τις 20 Αυγούστου, ήταν η AENORASIS. 

Η AENORASIS υποστηρικτής Εκπαιδευτικού Προγράμματος στο νησί της Μυτιλήνης

Συγκεκριμένα, η AENORASIS ανέλαβε να καλύψει τις ανάγκες του Εκπαιδευτικού Προγράμματος.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα περιλάμβανε δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά 8-18 ετών και την επιμέλειά τους είχε η κυρία Κ. Ζαγκλή, ιστορικός και κοινωνική ανθρωπολόγος με ειδίκευση στη παιδαγωγική.

Η K-Gold Temporary Gallery με βάση το νησί της Μυτιλήνης από το 2014 αποτελεί μία μη κερδοσκοπική νομαδική πλατφόρμα σύγχρονης τέχνης που εστιάζει στην πολιτιστική παραγωγή και εκπαιδευτική δραστηριότητα, προσφέροντας την ευκαιρία σε ανερχόμενους καλλιτέχνες και επιμελητές να διευρύνουν την έρευνά τους. Το 2015, η πλατφόρμα βραβεύτηκε από τη Μητρόπολη της Ναντ ως Innovative European Citizen Initiative για την ανάπτυξη κοινού για τη σύγχρονη τέχνη στην ελληνική περιφέρεια.

Σχετικά με την AENORASIS:

H AENORASIS είναι μια ελληνική φαρμακευτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της Υγείας, προσφέροντας καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας. Συμπληρώνοντας το 2017 19 έτη δυναμικής παρουσίας στον χώρο της υγείας, η AENORASIS σήμερα αποτελεί:

- Αποκλειστικό συνεργάτη, διεθνώς αναγνωρισμένων ιατροφαρμακευτικών οίκων, για την εισαγωγή και διάθεση καινοτόμων προϊόντων στην Ελλάδα.

- Αξιόπιστο συνεργάτη της πλειοψηφίας των Επαγγελματιών Υγείας, στους τομείς της Ογκολογίας, της Αιματολογίας, της Νεφρολογίας, της Ρευματολογίας, της Δερματολογίας, της Γαστρεντερολογίας, της Γυναικολογίας, της Κυτταρολογίας, της Πυρηνικής Ιατρικής, της Αναισθησιολογίας και της Γενικής Χειρουργικής.

- Κάτοχο Άδειας Κυκλοφορίας φαρμακευτικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.

- Βασικό προμηθευτή ιατροτεχνολογικών προϊόντων και υλικών υψηλής τεχνολογίας και ακρίβειας, για το σύνολο των Νοσοκομειακών Μονάδων της Ελλάδας με ένα ισχυρό δίκτυο διανομής και τεχνικής υποστήριξης.

- Καινοτόμο εταιρεία στη διάθεση σημαντικών ιατρικών διαγνωστικών προϊόντων που υπογραμμίζουν την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, στον τομέα της Υγείας της Γυναίκας.