ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΕΣ: Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών, σε 25 αστυνομικούς των Ιωαννίνων

ΕΕΣ: Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών, σε 25 αστυνομικούς των Ιωαννίνων

Μία σημαντική Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών στην Ελληνική Αστυνομία, πραγματοποίησε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων.

Ειδικότερα, το σεμινάριο επιμόρφωσης αστυνομικών πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Αυγούστου 2017, από εξειδικευμένους εκπαιδευτές του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, υπό την επιμέλεια του Γραφείου Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, στο πλαίσιο του Συμφώνου Συνεργασίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τη διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας στις Πρώτες Βοήθειες.

Την εκπαίδευση παρακολούθησαν 25 αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων με σκοπό να αποκτήσουν την απαραίτητη γνώση και κατάρτιση, προκειμένου να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο σε περίπτωση ανάγκης παροχής Πρώτων Βοηθειών.

Ανάλογες εκπαιδεύσεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί από τους Εκπαιδευτές του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών σε Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα και Άρτα, ενώ η επόμενη εκπαίδευση θα γίνει στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας.