ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νοσ. Σαντορίνης: Πρωταρχικό μας μέλημα η κάλυψη & η ιδιωτικότητα των περιστατικών

Δευκρινήσεις αναφορικά με το περιστατικό του 12χρονου παιδού το οποίο νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Σαντορίνης καταθέτει η διοίκηση του νοσηλευτηρίου, τονίζοντας πως πρωταρχικό μέλημα αποτελεί η άμεση κάλυψη των εκατοντάδων περιστατικών και η αυτονόητη προστασία της ιδιωτικότητας των ασθενών.

Νοσ. Σαντορίνης: Πρωταρχικό μας μέλημα η κάλυψη & η ιδιωτικότητα των περιστατικών

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης:

«Σχετικά με ανακριβή δημοσιεύματα που αφορούν σε περιστατικό που προσήλθε στο Γ Ν Θήρας, η Διοίκηση του Νοσοκομείου διευκρινίζει ότι: το περιστατικό αφορούσε παιδί 12 ετών που εισήχθη το βράδυ της Παρασκευής 25/8 στο Τμήμα Επειγόντων του ΓΝΘ με θλαστικά τραύματα προσώπου. Αντιμετωπίστηκε χειρουργικά με επιτυχία κατά τη διάρκεια της νύχτας από τους ιατρούς του Νοσοκομείου της Σαντορίνης. Το περιστατικό καλύφθηκε εξολοκλήρου και το παιδί διεκομίσθη το μεσημέρι της επομένης στο ΠΑΓΝΗ για περαιτέρω διαγνωστικό έλεγχο.

Η άμεση κάλυψη των εκατοντάδων περιστατικών που προσέρχονται καθημερινά στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, καθώς και η αυτονόητη προστασία της ιδιωτικότητας των ασθενών αποτελούν πρωταρχικό μέλημα του ΓΝΘ».

Διαβάστε ακόμη:

Νοσ. Σαντορίνης: Μέχρι τις 29 Αυγούστου οι αιτήσεις για προσλήψεις



ΑΕΜΥ: Μία ανάσα πριν το καλοκαίρι ζητά 12 διευθυντικά στελέχη & 149 άτομα για το νοσ. Σαντορίνης