ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περπάτημα Ζωής & Ελπίδας και εφέτος στις 17 Σεπτεμβρίου

«Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας» πραγματοποιείται και εφέτος, προκειμένου να ενισχυθεί ο αγώνας όσων πάσχουν από ρευματικές παθήσεις.

Περπάτημα Ζωής & Ελπίδας και εφέτος στις 17 Σεπτεμβρίου

Το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, σε Αθήνα, Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα, Λάρισα, Πάτρα, Πύργο και Σύρο και στις 24 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο, υλοποιούν η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.), ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» και ο Σύλλογος Ρευματοπαθών και Φίλων Κυκλάδων «ΙΑΣΙΣ» με τη συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών.

Με κεντρικό μήνυμα “Χαμογέλα... Μη Σταματάς” η εκδήλωση έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας, πρόληψης και αντιμετώπισης των ρευματικών παθήσεων που αριθμούν περισσότερες από 200. Στις ρευματικές παθήσεις περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η αγκυλοποιητική σπονδυλοαθρίτιδα, η νεανική ρευματοειδής αρθρίτιδα, η ψωριασική αρθρίτιδα, η ουρική αρθρίτιδα, η ινομυαλγία, ο Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος, το Σκληρόδερμα, κ.λπ.

Το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας» ξεκίνησε το 2003, μετά από πρόταση της Προέδρου του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου κυρίας Θάλειας Γεωργά και μιας ομάδας ειδικευμένων εθελοντών, και πραγματοποιείται μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά εκτός Σ/Κ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν στο site της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α, στις σελίδες Facebook που διατηρεί κάθε πόλη και στη Γραμματεία της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α: 210 8847 268 , καθημερινά εκτός ΣΚ και ώρες 10:00 – 14:00.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες Novartis, Pfizer & Stilvi.

Διαβάστε ακόμη:

ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α: Το δικό τους Σχολείο Αγωγής αποκτούν οι Έλληνες ρευματοπαθείς



Ο ΕΟΠΥΥ δημιουργεί εμπόδια στις ενδοφλέβιες θεραπείες των ρευματοπαθών - Τι συμβαίνει πραγματικά

Με σεξουαλικά προβλήματα πάνω από τους μισούς ρευματοπαθείς