ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νοσ. Κέρκυρας: Ξεκινά η λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου

Ξεκινάει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, η πλήρης λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου στο νοσοκομείο Κέρκυρας, σύμφωνα με το διοικητή του νοσηλευτηρίου, Φοίβο Κακαβίτσα.

Νοσ. Κέρκυρας: Ξεκινά η λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησης «Ένα χρόνο μετά την έναρξη λειτουργίας του μαγνητικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας (την 1.09.2016) μετά από πέντε χρόνια μη αξιοποίησης του καθώς παρέμενε ανενεργός στα υπόγεια του Νοσοκομείου και μετά την πρόσληψη από το νοσοκομείο μας ενός επικουρικού ακτινολόγου με εμπειρία στο μαγνήτη, την ολοκλήρωση προ ημερών της εκπαίδευσης ενός ακόμη χειριστή στην χρήση λειτουργίας του, την προμήθεια συμβατού φορείου και καρέκλας καθώς και του απαραίτητου εξοπλισμού, σας κάνουμε γνωστό ότι, από 11.09.2017 ξεκινάει η πλήρης λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου.

Κατά τις ημέρες ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας θα πραγματοποιούνται επιπλέον των εξετάσεων στους νοσηλευόμενους ασθενείς του Νοσοκομείου, μαγνητικές τομογραφίες σε πέντε εξωτερικούς ασθενείς (κατόπιν ραντεβού) για έκαστη μέρα».

Συγκεκριμένα στο νοσοκομείο μπορούν να πραγματοποιούνται οι ακόλουθες εξετάσεις:

MRI ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

MRI ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

MRI ΚΟΓΧΩΝ

MRI ΥΠΟΦΥΣΗΣ

MRI ΣΠΛΑΧΝΩΝ

MRI ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΜΟΙΡΑΣ

MRI ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ (ΑΜΣΣ)

MRI ΘΩΡΑΚΙΚΗΣ ΜΟΙΡΑΣ (ΘΜΣΣ)

MRI ΟΣΦΥΪΚΗΣ ΜΟΙΡΑΣ (ΟΜΣΣ)

MRI ΛΕΚΑΝΗΣ-ΙΣΧΙΩΝ

MRI ΓΟΝΑΤΟΣ

MRI ΚΟΙΛΙΑΣ

MRI ΩΜΟΥ

MRI ΠΟΔΟΚΝΗΜΙΚΗΣ

MRI ΑΚΡΑΣ ΠΟΔΟΣ

MRI ΑΚΡΑΣ ΧΕΙΡΟΣ

MRI ΠΥΕΛΟΥ

MRI ΝΕΦΡΩΝ

MRI ΕΠΙΝΕΦΡΙΔΙΩΝ

MRI ΗΠΑΤΟΣ

MRI ΑΓΚΩΝΑ και

MRI ΠΗΧΕΟΚΑΡΠΙΚΗΣ

Για τους ενδιαφερόμενους τα ραντεβού θα κλείνονται μετά από συνεννόηση με το τμήμα του μαγνητικού τομογράφου στο τηλέφωνο 26613-60890 από 9 πμ έως 14:00 μ.μ.

Διαβάστε ακόμη:

Ν.Δ.: Στο κενό το νοσ. Κέρκυρας - 140 συνταξιοδοτήσεις σε 5 χρόνια - Αδυνατεί να στηρίξει το νομό