ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η AENORASIS συμμετέχει και υποστηρίζει το Greece Race for the Cure

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η AENORASIS συμμετέχει στο Greece Race for the Cure®, που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Η AENORASIS συμμετέχει και υποστηρίζει το Greece Race for the Cure

Φέτος, ο 9ος αγώνας δρόμου και περιπάτου τoυ Greece Race for the Cure® θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, ενώ το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου θα είναι ημέρα αφιερωμένη στην πρόληψη και την προαγωγή της υγείας και θα πραγματοποιηθούν πολυποίκιλες διαδραστικές ενέργειες για το κοινό.

Η AENORASIS στηρίζει κάθε ανάλογη προσπάθεια που αφορά την υγεία και στο πλαίσιο αυτό φέτος αποτελεί επίσημο υποστηρικτή του 9ου Greece Race for the Cure®.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της AENORASIS στο Ζάππειο, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το νέο application «Let’s ΠΑΠ», που δημιουργήθηκε με την επιστημονική στήριξη της Ελληνικής Ακαδημαϊκής Ομάδας Μελετών Παθολογίας Τραχήλου (HeCPA Group) . Το «Let’s ΠΑΠ» είναι η πρώτη ελληνική εφαρμογή για την υγεία της γυναίκας. Το Let’s ΠΑΠ App, ενημερώνει με απλό και διαδραστικό τρόπο τη σύγχρονη γυναίκα για την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης στην καταπολέμηση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Σχετικά με το «Άλμα Ζωής» και το Greece Race for the Cure®

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», στο πνεύμα της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα, διοργανώνει από το 2009 το συμβολικό αγώνα δρόμου και περίπατο Greece Race for the Cure®, με την έγκριση της Οργάνωσης Susan G. Komen for the Cure®.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ