ΕΙΔΗΣΕΙΣ

H AstraZeneca υποστηρικτής του 9ου Greece Race for the Cure

H AstraZeneca συμμετέχει ως υποστηρικτής στο 9ο Greece Race for the Cure την Κυριακή 1η Οκτωβρίου.

H AstraZeneca υποστηρικτής του 9ου Greece Race for the Cure

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με την έγκριση της αμερικάνικης οργάνωσης Susan G. Komen και σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης και με γνώμονα τη φιλοσοφία της AstraZeneca, που περικλείεται στη φράση “What Science can do”, είναι αρωγός μίας πρωτοβουλίας που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων, μέσα από τη μεγάλη γιορτή του 9ου Greece Race for the Cure.

Στο πλαίσιο της καινοτόμου επιστημονικής έρευνας στον τομέα της Ογκολογίας, με ένα ευρύ κλινικό πρόγραμμα που στόχο έχει την ανακάλυψη φαρμάκων που θα αλλάξουν τη ζωή των ασθενών και θα εξαλείψουν τον καρκίνο ως αιτία θανάτου, αναλαμβάνει την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

Σχετικά με την AstraZeneca

Η AstraZeneca είναι μια παγκόσμια, βασιζόμενη στην καινοτομία βιοφαρμακευτική εταιρεία η οποία επικεντρώνεται στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και εμπορία συνταγογραφούμενων φαρμάκων, κυρίως στον τομέα των καρδιαγγειακών, μεταβολικών, αναπνευστικών, φλεγμονωδών, αυτοάνοσων, ογκολογικών, λοιμωδών και νευροψυχιατρικών παθήσεων (νευροεπιστημών). Η AstraZeneca δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες και τα καινοτόμα της φάρμακα χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ασθενών παγκοσμίως.

Διαβάστε ακόμη:

H AstraZeneca υποστηρικτής της Εβδομάδας Kαινοτομίας 2017