ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεάν μαθήματα ανώδυνου τοκετού από τον Δήμο Καλαμαριάς

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, δωρεάν σεμιναρίων για εγκύους, με θέμα τον ανώδυνο τοκετό, διοργανώνει ο Δήμος Καλαμαριάς.

Δωρεάν μαθήματα ανώδυνου τοκετού από τον Δήμο Καλαμαριάς

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου, θα πραγματοποιήσει πέντε δίωρες συναντήσεις στις 9, 16, 23, 30 Νοεμβρίου καθώς και στις 7 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα γυμναστικής του Κτιρίου Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων (Καραμαούνα 1 - Πλατεία Σκρα) και θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι μέλλουσες μητέρες, προκειμένου να είναι έτοιμες για τη μεγάλη στιγμή του τοκετού.

Τα σεμινάρια θα έχουν ως αντικείμενο την ψυχοσωματική προετοιμασία των εγκύων, τον τοκετό, το θηλασμό, ασκήσεις kegel-Yoga, τη διατροφή της εγκύου και της λεχώνας και θέματα που αφορούν το νεογνό.

Στη διάρκεια των μαθημάτων ψυχοπροφυλακτικής μεθόδου ανώδυνου τοκετού προετοιμάζεται η γυναίκα ψυχικά και σωματικά για να μπορέσει να μειώσει και να εκμηδενίσει την ένταση του πόνου, και να βοηθήσει με την κατάλληλη συμπεριφορά της στη γρήγορη, φυσιολογική εξέλιξη του τοκετού.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2313 314 170 και 2313 314 174.