ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι εργαζόμενοι της Lavipharm στον 35ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Για 9η συνεχή χρονιά, οι εργαζόμενοι της Lavipharm συμμετείχαν στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου.

Οι εργαζόμενοι της Lavipharm στον 35ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Μαζί με 51.000 άλλους συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα και 105 χώρες από όλον τον κόσμο, οι εργαζόμενοι της φαρμακευτικής, ενώθηκαν σ’ ένα ανθρώπινο ποτάμι που πλημμύρισε για ακόμα μια φορά τους δρόμους της Αττικής. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, με καλή διάθεση κι έντονο το συναίσθημα της κοινωνικής προσφοράς, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους τόσο στη διαδρομή των 42.195μ. όσο και στους αγώνες των 5χλμ και 10 χλμ.

Και φέτος, οι εργαζόμενοι της Lavipharm συνέβαλαν με τη συμμετοχή τους στην ενίσχυση των φιλανθρωπικών σκοπών του MDA Hellas, Σωματείο φροντίδας ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων Ενηλίκων σε κρατικό νοσοκομείο της Αθήνας. Οι ΜDA Runners της Lavipharm ένωσαν τις δυνάμεις τους με περισσότερους από 500 άλλους δρομείς μεταφέροντας όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα «Σημασία δεν έχει πώς τρέχεις … αλλά γιατί!».

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών αποτελεί ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, που ενώνει το θρύλο με την ιστορία και αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής. Προβάλλοντας αξίες «ευ αγωνίζεσθαι», κοινωνικής συνείδησης, περιβαλλοντικής ευαισθησίας, φιλίας και αλληλεγγύης, έχει καθιερωθεί ως μοναδικός στο παγκόσμιο στερέωμα και κάθε χρόνο αποτελεί πόλο έλξης για όλους όσοι επιθυμούν να ζήσουν την αξέχαστη εμπειρία συμμετοχής!

Η Lavipharm, με πορεία περισσότερων από 100 ετών, είναι σήμερα ένας ολοκληρωμένος ελληνικός Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων στην Ελλάδα με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ