ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκπληξη με τη Shaya για τα κορίτσια με νοητική υστέρηση από τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Μια ευγενική πρωτοβουλία που αντανακλά το ήθος και την κοινωνική τους ευαισθησία πήραν οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές Εργοθεραπείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, καλώντας τη δημοφιλή τραγουδίστρια Shaya στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Θηλέων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή Σύνδρομο Down «ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΚΟΡΗ», και εκπλήσσοντας ευχάριστα τα κορίτσια που φιλοξενούνται στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του ιδρύματος.

Έκπληξη με τη Shaya για τα κορίτσια με νοητική υστέρηση από τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Πιο συγκεκριμένα, μετά το διάλειμμα από το εργαστήριο Eργοθεραπείας και την κατασκευή εικόνων για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar που ετοιμάζουν από κοινού με τα κορίτσια του Ιδρύματος Μ. Κόκκορη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών οι σπουδάστριες της ειδικότητας «Βοηθός Εργοθεραπείας» του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Aθήνας, Πειραιά και Γλυφάδας, ο κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας για σπουδές Υγείας είχε προγραμματίσει επίσκεψη-έκπληξη της Σάγια Χάνσεν.

Τη Σάγια υποδέχτηκε η Κοινωνική Λειτουργός, Msc και προϊσταμένη του Ιδρύματος Κόκκορη, κα Αναστασία Κουτετή. Αφού ξεναγήθηκε στις Στέγες του Ιδρύματος, η γνωστή τραγουδίστρια μοίρασε αυτόγραφα, ενώ από πλευράς τους οι σπουδάστριες του ΙΕΚ ΑΛΦΑ μαζί με τα κορίτσια με Νοητική Υστέρηση και Σύνδρομο Down που φιλοξενούνται στο ίδρυμα της προσέφεραν 2 χειροποίητα αναμνηστικά δώρα –μία αγιογραφία και ένα βραχιόλι.

Για περισσότερες πληροφορίες:

- http://www.iekalfa.gr/
- ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
- ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
- ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ