ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η φυσικοθεραπεία μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τα άτομα με αναπηρία

Ενημερωτική - επιστημονική εκδήλωση, ανοιχτή για όλους, με θέμα: «Από την Παιδιατρική Φυσικοθεραπεία στην ενηλικίωση και την ενεργό δράση», διοργανώνει το Επιστημονικό Τμήμα Παιδιατρικής Φυσικοθεραπείας (ΕΤΠΦ) του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ), με αφορμή την Κυριακή 3η Δεκεμβρίου - Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας.

Η φυσικοθεραπεία μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τα άτομα με αναπηρία

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Δώμα» του νοσοκομείου της Αθήνας «Ευαγγελισμός», από τις 10:30 έως τις 13:30, ενώ ο χώρος της εκδήλωσης είναι προσβάσιμος για τα άτομα με αναπηρία.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού σχετικά με την αναπηρία, καθώς και η εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, τόσο μεταξύ επιστημόνων από το χώρο της Φυσικοθεραπείας όσο και μεταξύ ατόμων με αναπηρίες (ΑμεΑ).

Οι βιωματικές εμπειρίες των ομιλητών, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο επηρέασε τη ζωή τους η Φυσικοθεραπεία, από την παιδική ηλικία έως σήμερα, θα συμβάλουν στην πληρέστερη και βαθύτερη κατανόηση των θεμάτων της αναπηρίας.

Διαβάστε ακόμη:

Φυσικοθεραπευτές: Επιστολή σε υπ. Υγείας & Οικονομικών για το επίδομα ανθυγιεινής εργασίαςΟι φυσικοθεραπευτές ζητούν ενεργό ρόλο στην ΠΦΥ - Μιλούν για τεράστια εξοικονόμηση πόρων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ