ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προσφυγικό: Νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος για 8 θέσεις εργασίας από το ΚΕΕΛΠΝΟ

Προσφυγικό: Νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος για 8 θέσεις εργασίας από το ΚΕΕΛΠΝΟ

Νέα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του προγράμματος PHILOS ανακοινώνει το ΚΕΕΛΠΝΟ, η οποία αφορά στην πρόσληψη 8 θέσεων εργασίας.

Ειδικότερα, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος: «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση - PHILOS» που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (AMIF) της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης & Εσωτερικών Υποθέσεων (DG Migration and Home Affairs) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αφορά στην πλήρωση οκτώ θέσεων εργασίας.

Η πρόσκληση αφορά στην επιπλέον στελέχωση του προγράμματος με ιατρούς (ειδικότητας παιδιατρικής, μαιευτικής – γυναικολογίας, καρδιολογίας, γενικής ιατρικής - παθολογίας) και διαπολιτισμικούς διαμεσολαβητές αραβικής γλώσσας που θα εργαστούν στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας Μυτιλήνης και στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού, στο κέντρο υγείας Κω, καθώς και στα Γενικά Νοσοκομεία Χίου και Σάμου.

Τα νέα στελέχη θα ενισχύσουν περαιτέρω το Εθνικό Σύστημα Υγείας των εν λόγω περιοχών και θα συμβάλλουν στην παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε πρόσφυγες/μετανάστες που διαμένουν στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης αυτών των νησιών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15:00.

Για το πλήρες κείμενο της προκήρυξης καθώς και επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα PHILOS, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες του ΚΕΕΛΠΝΟ και του προγράμματος Philos.

Διαβάστε ακόμη:

Ξανθός για προσφυγικό: Και τώρα, συστηματική διϋπουργική συνεργασία - Έρχονται & νέες προσλήψεις

BEST OF NETWORK

PlusQueen