ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεά ενδυμάτων 500.000 ευρώ προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό από μέλος του ΔΣ

Το μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, οικονομολόγος - επιχειρηματίας, κ. Βάρδας Θεόδωρος, προχώρησε σε μία εξαιρετικά σημαντική δωρεά προς τον Οργανισμό, η οποία και ανακοινώθηκε κατά τη συνεδρίαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου.

Δωρεά ενδυμάτων 500.000 ευρώ προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό από μέλος του ΔΣ

Συγκεκριμένα, μέσω της εταιρείας ενδυμάτων VARDAS, η οποία έχει συμπληρώσει μία πορεία αδιάκοπης παρουσίας άνω των 75 ετών στην Ελλάδα, ο κ. Βάρδας Θεόδωρος δώρισε είδη ένδυσης στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, αξίας 500.000 ευρώ, προκειμένου αυτά να αξιοποιηθούν για την ενίσχυση ευάλωτων ομάδων πληθυσμού που εξυπηρετούνται από τα προγράμματα, τις υπηρεσίες και τις πολυποίκιλες δράσεις του Ε.Ε.Σ.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός και τα μέλη του Κ.Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά τον κ. Βάρδα για τη γενναιόδωρη αυτή χειρονομία, που έχει σαν στόχο την προστασία και αυτονομία των πλέον ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας.
Ενέργειες σαν και αυτές ενθαρρύνουν και ενισχύουν τη συστηματική προσπάθεια που καταβάλλουν στο σύνολό τους οι εργαζόμενοι, οι πολυάριθμοι εθελοντές και φίλοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να ανταποκριθούν επάξια στην αποστολή και το όραμα του μεγαλύτερου και ιστορικότερου ανθρωπιστικού οργανισμού της χώρας μας.

Διαβάστε ακόμη:

Ο ΕΕΣ εγκαινίασε στη Θεσσαλονίκη το Πολυδύναμο Κέντρο ΠροσφύγωνΕλληνικός Ερυθρός Σταυρός: Σύμπραξη με την SQLearn για τη «Βασική Υποστήριξη Ζωής»

Ξανθός για προσφυγικό: Και τώρα, συστηματική διϋπουργική συνεργασία - Έρχονται & νέες προσλήψεις