ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προγράμματα για αποϊδρυματοποίηση των ατόμων με αναπηρία ανακοινώνει το υπ. Εργασίας

Τα προγράμματα που αφορούν στην αποϊδρυματοποίηση των ατόμων με αναπηρία που φιλοξενούνται στο παράρτημα ΑΜΕΑ Λεχαινών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Ελλάδας, θα ανακοινώσει αύριο Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, το υπουργείο Εργασίας.

Προγράμματα για αποϊδρυματοποίηση των ατόμων με αναπηρία ανακοινώνει το υπ. Εργασίας

Ειδικότερα, η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου και η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, θα πραγματοποιήσουν αύριο συνέντευξη Τύπου με θέμα την παρουσίαση τριών σημαντικών προγραμμάτων κοινωνικής αλληλεγγύης.

Τα προγράμματα αφορούν στην αποϊδρυματοποίηση των ατόμων με αναπηρία που φιλοξενούνται στο παράρτημα ΑΜΕΑ Λεχαινών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Ελλάδας και στα παραρτήματα ΑΜΕΑ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής, στην υλοποίηση του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους άστεγους» καθώς και την εφαρμογή «Διερμηνείας εξ αποστάσεως για κωφούς και βαρήκοους».

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 π.μ. στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Αττικής (Τσόχα 5, Αμπελόκηποι).

Διαβάστε ακόμη:

Φωτίου: Το υπ. Εργασίας δημιουργεί ηλεκτρονικό φάκελο αναπηρίαςΦωτίου: Επανασχεδιάζουμε την πρόνοια για άτομα με αναπηρία & χρονίως πάσχοντες

Τσίπρας για ΑμΕΑ: Η κυβέρνηση σταθερά προσηλωμένη στην άρση των αδικιών κατά των πιο αδύναμων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ