ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Και η Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή στο πλευρό των πληγέντων της Μάνδρας

Και οι μαθητές της Εράσμειου Ελληνογερμανικής Σχολής, βοήθησαν αυτές τις γιορτές τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Και η Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή στο πλευρό των πληγέντων της Μάνδρας

Ειδικότερα, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός συνοδευόμενος από την Τομεάρχη Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών κυρία Μαρίνα Σταμάτη και τον Αρχηγό του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αθήνας κ. Ηρακλή Μαρκουΐζο, μετέβη στην Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή στην Παλλήνη, όπου παραβρέθηκε σε μία ιδιαιτέρως συγκινητική εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση του Σχολείου, το διδακτικό προσωπικό και τους μικρούς μαθητές σε χώρο του κλειστού γηπέδου.

Αφορμή στάθηκε η ξεχωριστή πρωτοβουλία των μαθητών και των μαθητριών όλων των τάξεων του Δημοτικού της Ερασμείου Σχολής να συγκεντρώσουν χρήματα και να τα παραδώσουν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, με σκοπό να διατεθούν για την υποστήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη, και ιδιαίτερα για την ενίσχυση των πληγέντων κατοίκων της Δυτικής Αττικής.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. στο χαιρετισμό που απηύθυνε, παρουσία της Διεύθυνσης και των εκπαιδευτών του Σχολείου, ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής για τη γενναιόδωρη χειρονομία τους, ευχόμενος υγεία και δύναμη για το νέο έτος.

Διαβάστε ακόμη:

Ο ΙΣΑ διοργάνωσε συγκινητική Πρωτοχρονιάτικη εορτή, για τα παιδιά της Μάνδρας

Στήριξη της ΚΑΕ στους πληγέντες της Μάνδρας και δώρα αξίας 100.000€! (pics+vid)