ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νοσ. Καλαμάτας: Ξεκινά το μεγάλο έργο διαχείρισης μολυσματικών αποβλήτων

Εργασίες εγκατάστασης και λειτουργίας του συγκροτήματος διαχείρισης και επεξεργασίας μολυσματικών αποβλήτων, ξεκινούν άμεσα στο νοσοκομείο Καλαμάτας, και για το λόγο αυτό, την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου κλιμάκιο τεχνικών από την Ιταλία επισκέπτεται το νοσηλευτήριο.

Νοσ. Καλαμάτας: Ξεκινά το μεγάλο έργο διαχείρισης μολυσματικών αποβλήτων

Πρόκειται για μία παρέμβαση-τομή του Νοσοκομείου Καλαμάτας που του εξασφαλίζει την απεξάρτηση στο θέμα της διαχείρισης των μολυσματικών αποβλήτων και φυσικά μία ετήσια εξοικονόμηση πόρων της τάξεως τουλάχιστον των 100.000 €.

Θυμίζουμε ότι το ανωτέρω συγκρότημα χρηματοδοτείται από το αποθεματικό του Υπουργείου Υγείας με το ποσό των 150.000 €.
Με αφορμή τα παραπάνω ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ. Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

«Ακόμη μία μεγάλη παρέμβαση-τομή του Νοσοκομείου Καλαμάτας υλοποιείται με επιτυχία. Ευελπιστούμε ότι άμεσα αυτή τη πρακτική θα ακολουθήσουν και τα άλλα Νοσοκομεία του ΕΣΥ προκειμένου να επιτευχθούν μεγάλα ποσά εξοικονόμησης. Μπορώ να χαρακτηρίσω το έργο ίδιας σημασίας με την αυτοπαραγωγή του οξυγόνου ιατρικής χρήσεως που προχωρήσαμε πριν λίγα χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ηγεσία του Υπουργείο Υγείας για την αρωγή του και την χρηματοδότηση του έργου»

Διαβάστε ακόμη:

Νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός στο νοσ. Καλαμάτας ύψους 2 εκατ. ευρώΝοσ. Καλαμάτας: Υπεγράφη η σύμβαση διαχείρισης και επεξεργασίας μολυσματικών αποβλήτων

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Χρηματοδότηση ύψους 985.000 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ