ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το botox & τη μεσοθεραπεία - Το Συνέδριο Δερματοχειρουργικής & laser

Tο «Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας & Laser» διοργανώνουν στις 2-4 Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου, η Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής με τη συνεργασία των The Dermatologic & Aesthetic Surgery International League (DASIL) και The European Register of Phlebologists.

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το botox & τη μεσοθεραπεία - Το Συνέδριο Δερματοχειρουργικής & laser

Η θεματολογία του συνεδρίου επικεντρώνεται στις Εφαρμογές Βοτουλινικής Τοξίνης (Botox), το Χημικό Peeling, τη Δερμαπόξεση και τα Ενέσιμα Εμφυτεύματα, τη Λιποαναρρόφηση, Λιπογλυπτική και Λιποπρόσθεση, τη Χειρουργική του Δέρματος και των Ονύχων, τη Βλεφαροπλαστική, την Κρυοχειρουργική και Ηλεκτροχειρουργική, τη Μεταμόσχευση Τριχών, τη Σκληροθεραπεία, τη Φωτοδυναμική Θεραπεία και Φωτοανάπλαση, τη Μεσοθεραπεία, την Αποτρίχωση, τις Μελαγχρωματικές και Αγγειακές βλάβες και τις Εφαρμογές Laser.

Το κυρίως πρόγραμμα, πλαισιώνεται από Πρακτικές Εξασκήσεις και Workshops, τα οποία διεξάγονται στις 31 Ιανουαρίου και στην 1 Φεβρουαρίου, τόσο στο Ίδρυμα Ευγενίδου όσο και στην Κλινική Ρέα και έχει καταρτιστεί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, κ. Κωνσταντίνο Νεαμονιτό σε συνεργασία με το Δ.Σ. της επιστημονικής εταιρείας. Έλληνες και ξένοι επιστήμονες, ειδικευμένοι στα παραπάνω θέματα δερματοχειρουργικής, αισθητικής δερματολογίας και εφαρμογών laser, απαρτίζουν τη λίστα των προσκεκλημένων προέδρων, ομιλητών και εκπαιδευτών του συνεδρίου.

Κατά τη διάρκεια του κυρίως προγράμματος (2-4 Φεβρουαρίου), θα λειτουργεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου, περιμετρικά της κυρίως αίθουσας των συνεδριάσεων, έκθεση προϊόντων και μηχανημάτων των εταιρειών-χορηγών του Συνεδρίου. Οι εταιρείες που συμμετέχουν, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εκδήλωσης καθώς, η συνδρομή αυτών τόσο οικονομικά όσο και με την προσφορά υλικών και εξοπλισμού για τις Πρακτικές Εξασκήσεις και τα Workshops, τις καθιστά αρωγούς στην επιτυχή διοργάνωση του Συνεδρίου.

Η προσέλευση των ειδικευμένων και ειδικευόμενων ιατρών αναμένεται αθρόα, ενώ το συνέδριο απευθύνεται στα Μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, στους δερματολόγους μη-μέλη αυτής καθώς και στους ειδικευόμενους δερματολογίας.

Διαβάστε ακόμη:

Botox: Η νέα τρέλα της γενιάς των selfie - Πόσο νωρίς μπορεί να ξεκινά;Το top-4 των πλαστικών επεμβάσεων για το 2017

Επτά στις δέκα Ελληνίδες κρύβουν ότι πήγαν στον πλαστικό χειρουργό

Ρυτίδες: Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης