ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι ηλικιωμένοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Η επίσημη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Ηρακλείου Αττικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, παρουσία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιου Αυγερινού.

Οι ηλικιωμένοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη, φίλους και εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο κ. Αυγερινός απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους ενώ παράλληλα εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελούν τα στελέχη και το προσωπικό του συγκεκριμένου Προγράμματος του Ε.Ε.Σ., το οποίο παρά τις δυσκολίες συνεχίζει να λειτουργεί με υποδειγματικό τρόπο.

Ο κ. Αυγερινός υπογράμμισε επίσης την άριστη συνεργασία του Ε.Ε.Σ. με τον Δήμο Ηρακλείου ιδιαίτερα σε θέματα ανθρωπισμού, εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής κ. Νίκος Μπάμπαλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μαριάννα Ζούρου και Δέσποινα Αϊβατζίδου, η Τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. κ. Ζέφη Θανάσουλα, καθώς και οι εθελοντές ιατροί - συνεργάτες του Προγράμματος κ.κ. Ιωάννης Παπαθεοδώρου και Ιωάννης Βαζάκης.

Διαβάστε ακόμη:

Αν. Αυγερινός: Θέλω έναν δυνατό Οργανισμό, διαφανή & αποτελεσματικό