ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ημερίδα Οξείας Νεφρικής Βλάβης στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών (Live)

Hμερίδα με θέμα την Οξεία Νεφρική Βλάβη οργανώνεται από το νεφρολογικό τμήμα του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών σε συνεργασία με το Διεθνές Νεφρολογικό Ιστιτούτο της Βιτσέντσα και πραγματοποιείται στο Αμφιθέατρο του Ιπποκρατείου στις 24 Φεβρουαρίου 2018.

Ημερίδα Οξείας Νεφρικής Βλάβης στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών (Live)

Η Ημερίδα αυτή είναι μια προσπάθεια περαιτέρω συνεργασίας και ανταλλαγής γνώσεων και δεδομένων με τις διάφορες κλινικές ειδικότητες που εμπλέκονται στην αναγνώριση και την αντιμετώπιση της Οξείας Νεφρικής Βλάβης.

Το φάσμα της Οξείας Νεφρικής Βλάβης είναι ευρύτατο και συμπεριλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο αριθμό νοσηλευόμενων ασθενών. Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε συνεδρίες με συμμετοχή ειδικών και πρωτοπόρων στην έρευνα στον τομέα αυτόν. Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου παρέχει τεκμηριωμένη γνώση αλλά και νέες προσεγγίσεις στη θεραπεία των ασθενών με οξεία νεφρική βλάβη.

Στόχος του συνεδρίου είναι η πληροφόρηση σε επίπεδο καθημερινής κλινικής πράξης, με απώτερο σκοπό την επίτευξη του στόχου των Διεθνών Νεφρολογικών Εταιρειών να μην υπάρχει κανένας θάνατος από Οξεία Νεφρική Βλάβη το 2025.