ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεάν μαστογραφίες και κλινικός έλεγχος στο Κέντρο Υγείας Προσοτσάνης Δράμας

Στο Κέντρο Υγείας Προσοτσάνης (που βρίσκεται στη Δράμα), θα βρίσκεται το Σάββατο 10 Μαρτίου, η μονάδα κινητού μαστογράφου του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο».

Δωρεάν μαστογραφίες και κλινικός έλεγχος στο Κέντρο Υγείας Προσοτσάνης Δράμας

Γυναίκες άνω των 40 ετών θα μπορούν να κάνουν δωρεάν μαστογραφία και κλινικό έλεγχο. Η μονάδα κινητού μαστογράφου του Θεαγενείου είναι εξοπλισμένη με σύγχρονα μηχανήματα και στελεχωμένη με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, υπό την εποπτεία της χειρουργού μαστού/διευθύντριας του Χειρουργικού - Ογκολογικού Τμήματος Μαστού του νοσοκομείου, Ροδονίκης Ιωσηφίδου. Παράλληλα, θα γίνεται ενημέρωση των γυναικών για την αξία του προσυμπτωματικού προληπτικού ελέγχου και θα διανέμεται έντυπο υλικό.

Το πρόγραμμα διοργανώνει ο Σύλλογος «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Θεαγένειο και υλοποιείται σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, ύστερα από συνεννόηση με τους κατά τόπους δήμους και φορείς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε κι αυτό:

ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ: Χρηματοδοτεί δύο διδακτορικές διατριβές στον τομέα της ψυχο-ογκολογίαςΠαγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου: Μέτρα πρόληψης ανά ηλικία (γράφημα

Καρκίνος: 19+1 τρόποι να μειώσετε τον κίνδυνο

Διατροφή & γυμναστική το δυναμικό ντουέτο ενάντια στον καρκίνο

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου: Τα συμπτώματα των 5 πιο θανατηφόρων μορφών της νόσου