ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ στο Κέντρο Υποδοχής & Ταυτοποίησης Σάμου

Το ιατρείο του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) Σάμου επισκέφθηκε τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, αν. Καθ.Χειρουργικής, Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ.

Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ στο Κέντρο Υποδοχής & Ταυτοποίησης Σάμου

Με τη μετάβασή του στη Σάμο, ο κ. Ρόζενμπεργκ, ολοκλήρωσε μια σειρά επισκέψεων στις αντίστοιχες δομές των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, οι οποίες υποστηρίζονται από εξειδικευμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και διαπολιτισμικούς μεσολαβητές μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Philos.

Χάρη στην επί τόπου παρουσία του καθώς και στη συνομιλία που είχε με τη Διοικήτρια του ΚΥΤ, κ. Μ.- Δ. Νιούτσικου, ο κ. Ρόζενμπεργκ είχε την ευκαιρία να διαμορφώσει ολοκληρωμένη αντίληψη για τις συνθήκες λειτουργίας τόσο του ιατρείου όσο και τη γενική κατάσταση που επικρατεί στο ΚΥΤ Σάμου. Ο κ. Ρόζενμπεργκ συνεχάρη τους εργαζόμενους, που υπερβάλλουν εαυτόν για τη σωστή εκτέλεση των καθηκόντων τους μέσα σε υποδομές που υπολείπονται κατά πολύ του ανεκτού.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στη Σάμο, ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ συναντήθηκε με τον αν. Διοικητή και Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου «Άγιος Παντελεήμων», κ. Νικόλαο Κακλαμάνη. Κατά τη συνάντηση αναδείχθηκαν με σαφήνεια τα ζητήματα που απασχολούν το Νοσοκομείο κατά τη διαχείριση των προερχόμενων από το ΚΥΤ περιστατικών.

Δείτε εδώ σχετικά με το Πρόγραμμα Philos.

Διαβάστε ακόμη:

Καθ. Θ. Ρόζενμπεργκ: Σκέψεις για αξιοποίηση του ΠΕΔΥ Αν. Μακεδονίας & Θράκης

ΚΕΕΛΠΝΟ: Νέα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα Philos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ