ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιατρικό Αθηνών: Πρωτοποριακό σεμινάριο σε Pre-Med φοιτητές από την Αμερική

Πρωτοποριακό σεμινάριο διάρκειας τριών εβδομάδων πραγματοποίησε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών σε Pre-Med φοιτητές από την Αμερική.

Ιατρικό Αθηνών: Πρωτοποριακό σεμινάριο σε Pre-Med φοιτητές από την Αμερική

Οι φοιτητές, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στις εγκαταστάσεις του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πλήθος πρακτικών και θεωρητικών μαθημάτων από κορυφαίους ιατρούς σε μεγάλο εύρος ειδικοτήτων, όπως είναι η καρδιοχειρουργική, η ογκολογία, η γενική χειρουργική, η ορθοπεδική, η χειρουργική του άνω άκρου, η θωρακοχειρουργική, η αγγειοχειρουργική, η μαιευτική και η γυναικολογία και η παιδιατρική.

Οι φοιτητές εντυπωσιάστηκαν από την υψηλή τεχνολογία, το κύρος των ιατρών και το εν γένει εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ιατρικής που εφαρμόζεται στην Ελλάδα. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος Atlantis, σκοπός του οποίου είναι τόσο η παρακολούθηση νοσοκομειακών/ιατρικών δραστηριοτήτων από Pre-med φοιτητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όσο και η επίτευξη συνεργασίας και αμοιβαίας επικοινωνίας μεταξύ Αμερικανικών Πανεπιστημίων, μελλοντικών Αμερικανών επαγγελματιών του ιατρικού κλάδου και συστημάτων υγείας ανά τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο των φοιτητών που παρακολούθησαν το πρόγραμμα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών δήλωσαν ότι θα το συνιστούσαν σε φίλους και συμφοιτητές.

Αναφερόμενος στο πρωτοποριακό αυτό σεμινάριο, ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, δήλωσε: «Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, υλοποιεί εδώ και χρόνια ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ιατρικής εκπαίδευσης που περιλαμβάνει πληθώρα ιατρικών συνεδρίων, μαθημάτων συνεχιζόμενης κατάρτισης, super courses με live χειρουργεία, σε συνεργασία με μερικά από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου. Μέσω του πρωτοποριακού αυτού Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου για Pre – med φοιτητές από την Αμερική, ο Όμιλός μας αποδεικνύει ότι η Ελλάδα και θέλει και μπορεί να εξάγει ιατρική γνώση, καθώς και να γίνει σημαντικός προορισμός Ιατρικού Τουρισμού

Διαβάστε ακόμη:

Ιατρικό Αθηνών: 1ο Βραβείο ανάκαμψης αποτελεσμάτων - 2017 από το περιοδικό ΧΡΗΜΑΌμιλος Ιατρικού Αθηνών: Στηρίζει το νέο Κέντρο Ελέγχου Κατάθλιψης

10 χρόνια Ιατρικό Περιστερίου: 200 θέσεις εργασίας - Περίθαλψη σε μισό εκατ. πολίτες