ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

10 χρόνια Ιατρικό Περιστερίου: 200 θέσεις εργασίας - Περίθαλψη σε μισό εκατ. πολίτες

Με μία λαμπρή εκδήλωση γιόρτασε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, τη συμπλήρωση 10 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς του Ιατρικού Περιστερίου.

10 χρόνια Ιατρικό Περιστερίου: 200 θέσεις εργασίας - Περίθαλψη σε μισό εκατ. πολίτες

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου όπου συγκεντρώθηκε πλήθος εκπροσώπων της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και αθλητικών σωματείων αλλά και κάτοικοι του Δήμου, για να μοιραστούν τη σημαντική αυτή επέτειο, τόσο για τον Όμιλο όσο και την περιοχή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ.κ. Χρυσόστομος, ο κ. Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος, Βουλευτής Β’ Αθηνών, ο κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, Βουλευτής Β’ Αθηνών, ο κ. Βασίλης Οικονόμου, Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Επικρατείας, ο κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, Δήμαρχος Περιστερίου, ο κ. Αλέξιος Βασιλείου, Γενικός Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και ο Δρ. Θάνος Ασκητής, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ανακοινώθηκαν αποκλειστικές παροχές υπηρεσιών υγείας προς τους δημότες Περιστερίου, οι οποίες μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν δωρεάν check up, δωρεάν επεμβάσεις καταρράκτη για τους κοινωνικά δικαιούχους, ειδικές παροχές για επείγοντα περιστατικά και ειδικές παροχές για τους Καθηγητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το Ιατρικό Περιστερίου αποτελεί μία από τις οκτώ κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και στα 10 χρόνια λειτουργίας της, έχει συνεισφέρει πολυδιάστατα στην τοπική, και όχι μόνο κοινωνία, προσφέροντας περίθαλψη και νοσηλεία σε σχεδόν μισό εκατομμύριο συμπολίτες μας, ενώ συνεχίζει να προσφέρει σε σταθερή βάση εξειδικευμένες επεμβάσεις και κλινικές εξετάσεις προληπτικού ελέγχου στους δημότες του Περιστερίου, µε αφορµή τις Παγκόσµιες Ηµέρες Υγείας, δωρεάν ή σε εξαιρετικά προνοµιακές τιµές. Τέλος, δεδομένου ότι διαχρονικά ο αθλητισμός αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον Όμιλο και βασικό άξονα της χορηγικής του δραστηριότητας, στηρίζει περισσότερα από 10 αθλητικά σωματεία και ομοσπονδίες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Περιστερίου.

Το Ιατρικό Περιστερίου διαθέτει 6 κέντρα αναφοράς και αριστείας καθώς και άρτια εξοπλισμένη και στελεχωμένη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου εφαρμόζονται ορισμένα από τα πλέον σύγχρονα, παγκοσμίως, θεραπευτικά πρωτόκολλα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος του Δήμου Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης δήλωσε, μεταξύ άλλων: «10 χρόνια Ιατρικό Περιστερίου, 10 χρόνια κοινωνικής προσφοράς. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, είναι γεγονός ότι το Ιατρικό Περιστερίου στέκεται δίπλα στο συμπολίτη που η ζωή δε φάνηκε δίκαιη μαζί του. Στο Περιστέρι, η αντίληψή μας είναι αμιγώς ανθρωποκεντρική. Το Ιατρικό Περιστερίου έχει γίνει σημείο αναφοράς μας, δεδομένου ότι αντιπροσωπεύει επάξια και αξιόπιστα αυτή μας την αντίληψη, εστιάζοντας στην προσφορά ιατρικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και εγγυήσεων, σε κάθε συμπολίτη μας».

Ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα γιορτάζουμε τα 10 χρόνια από την ίδρυση του Ιατρικού Περιστερίου. Στα 10 χρόνια λειτουργίας του το Ιατρικό Περιστερίου ήρθε να καλύψει κατά τον καλύτερο τρόπο, το κενό που υπήρχε στην παροχή υπηρεσιών υγείας, δίνοντας πρόσβαση σε κορυφαίες ιατρικές υπηρεσίες στους κατοίκους όχι μόνο του Περιστερίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Παρά τις δυσκολίες της χώρας, της οικονομίας και του κλάδου καταφέραμε μέσα σε αυτή τη δεκαετία η κλινική Περιστερίου να αφήσει ένα πολύ ισχυρό αποτύπωμα στη Δυτική Αττική στους τομείς όχι μόνον της ιατρικής επιστήμης αλλά και της οικονομίας και της κοινωνίας. Προσφέραμε περίθαλψη και νοσηλεία σε περισσότερους από μισό εκατομμύριο συμπολίτες μας, καταβάλαμε στους εργαζομένους της κλινικής, μέσω μισθοδοσίας, περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ, όχι μόνο διατηρήσαμε αλλά και αυξήσαμε τις θέσεις εργασίας της κλινικής φτάνοντας τις 200, ενώ οι ασφαλιστικές εισφορές ξεπέρασαν τα 15 εκατομμύρια ευρώ

Φωτογραφία 1

Στην κεντρική φωτό, απεικονίζεται ο δημιουργός και πρόεδρος του ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κ. Γιώργος Αποστολόπουλος

Διαβάστε ακόμη:

Koντά στους πλημμυροπαθείς οι γιατροί του Ιατρικού Περιστερίου & του Ιατρικού Π. Φαλήρου

Ιατρικό Αθηνών: 5ο Διαγνωστικό στη Ρουμανία & υπερσύγχρονο νοσοκομείο μέχρι το 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ