ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεάν εξετάσεις στα Δημοτικά Πολυϊατρεία του Δήμου Πειραιά

Δωρεάν εξετάσεις στα Δημοτικά Πολυϊατρεία του Δήμου Πειραιά

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιεί η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά, σε συνεργασία με την Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας «Υγεία για Όλους», το Σάββατο 17 Μαρτίου, από τις 10:00 έως τις 14:00, στα Δημοτικά Πολυϊατρεία του Δήμου Πειραιά (Αγχιάλου 104 και Αιτωλικού, Πειραιάς).

Οι εξετάσεις απευθύνονται σε ενήλικες άνδρες και γυναίκες των ευπαθών κοινωνικά ομάδων του Δήμου Πειραιά και θα γίνουν από τις εξής ειδικότητες: Γυναικολόγο (ΠΑΠ τεστ, διακολπικός υπέρηχος, ψηλάφηση μαστού), καρδιολόγο (καρδιολογικός έλεγχος με τη χρήση φορητού καρδιογράφου/υπερηχογράφου) και ενδοκρινολόγο (ενδοκρινολογικός έλεγχος με τη χρήση φορητού υπερηχογράφου, έλεγχος γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης-σακχάρου).

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, Χρήστος Αγραπίδης, σε δήλωσή του τόνισε πως σε αυτό το δύσκολο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, είναι εξαιρετικά σημαντικό να υλοποιούνται συνεργασίες και να προσφέρονται δωρεάν εξετάσεις στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Αναφερόμενος στα Δημοτικά Πολυϊατρεία, ο κ. Αγραπίδης επισήμανε πως νιώθει ιδιαίτερα περήφανος για τη λειτουργία τους, καθώς είναι μια κοινωνική δομή που δίνει τη δυνατότητα στους δημότες και στους κατοίκους της πόλης να εξετάζονται δωρεάν από εξειδικευμένους γιατρούς.

Για πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 213 1601869, τις εργάσιμες ημέρες από τις 9:00 έως τις 13:00, μέχρι την Παρασκευή 16 Μαρτίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)