ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάνω από 500 συμμετοχές, στο 17ο Συνέδριο Αγγειακής & Ενδαγγειακής Χειρουργικής Αγγειολογίας

Περισσότεροι από 500 σύνεδροι συμμετείχαν στις εργασίες του 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αγγειακής & Ενδαγγειακής Χειρουργικής – Αγγειολογίας.

Πάνω από 500 συμμετοχές, στο 17ο Συνέδριο Αγγειακής & Ενδαγγειακής Χειρουργικής Αγγειολογίας

Φορέας του Συνεδρίου ήταν η Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής & Ενδαγγειακής Χειρουργικής, ενώ την οργάνωση του τετραήμερου συνεδρίου είχε αναλάβει η Alpha Public Relations.

Ειδικότερα, στο συνέδριο συμμετείχαν 160 Έλληνες ομιλητές, 10 ξένοι ομιλητές, 24 συνεδρίες, 6 εκπαιδευτικά hands-on workshops. Στο πλαίσιο του συνεδρίου επίσης, υλοποιήθηκε ένα διήμερο σεμινάριο ακτινοπροστασίας, με την συνεργασία της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας και του Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ , από το οποίο οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση επάρκειας γνώσεων ακτινοπροστασίας μετά από τις σχετικές γραπτές εξετάσεις, μία ημερίδα νοσηλευτικής και 28 εταιρείες χορηγοί.

Όλα τα παραπάνω, αποτέλεσαν την «ραχοκοκκαλιά» του Συνεδρίου της Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής & Ενδαγγειακής Χειρουργικής και συνέβαλαν σημαντικά στην ενημέρωση των συμμετεχόντων.