ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η La Roche-Posay κοντά στους Ολυμπιονίκες Ιστιοπλοΐας Παναγιώτη Μάντη & Παύλο Καγιαλή

Η Anthelios, η σειρά αντηλιακής προστασίας της La Roche-Posay που συστήνουν οι κορυφαίοι Ευρωπαίοι δερματολόγοι, είναι ο υπερήφανος Suncare Partner των Ολυμπιονικών της Ιστιοπλοΐας στα 470, Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή.

Η La Roche-Posay κοντά στους Ολυμπιονίκες Ιστιοπλοΐας Παναγιώτη Μάντη & Παύλο Καγιαλή

Η αντιηλιακή κρέμα, προστατεύει τους Έλληνες Πρωταθλητές που εκτίθενται για αρκετές ώρες στον ήλιο, κάνοντας το άθλημα που αγαπούν!!

“Η αγάπη μας για την ιστιοπλοΐα έρχεται μαζί με ένα μεγάλο τίμημα που είναι η έκθεσή μας στον ήλιο. Νιώθουμε πολύ τυχεροί που η La Roche-Posay μας προστατεύει από ένα τόσο μεγάλο κίνδυνο, ώστε να συνεχίσουμε απερίσπαστα να κατακτούμε τους στόχους μας” δηλώνει ο Παναγιώτης Μαντής ενώ ο Παύλος Καγιαλής συμπληρώνει “Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που η ομάδα της La Roche-Posay φροντίζει για την αντηλιακή μας προστασία, ενώ κάνουμε αυτό που αγαπάμε πραγματικά, την ιστιοπλοΐα”.

Τα Δερματολογικά εργαστήρια της La Roche-Posay, που συνδυάζουν το καταπραϋντικό και αντιερεθιστικό Iαματικό Nερό της La Roche-Posay και την τεχνογνωσία των ειδικών του ευαίσθητου δέρματος, είναι σήμερα ο συνεργάτης 25.000 δερματολόγων σε όλο τον κόσμο. Μια σχέση 40 ετών, που υπερβαίνει την καθημερινή υποστήριξη στη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος.

Η La Roche-Posay έχει ως στόχο να δημιουργεί προϊόντα που προσαρμόζονται στις ανάγκες του καθενός με τις κατάλληλες και ασφαλείς συνθέσεις, πρακτικές συσκευασίες και υφές για κάθε τύπο δέρματος, ώστε να ανταποκρίνονται στην καθημερινότητα του καθενός, κάτι που τα κάνει κατάλληλα για όσους αθλούνται στην ύπαιθρο, τα παιδιά, τα βρέφη, τα άτομα με παθήσεις που προκαλούν φωτοευαισθησία, ακόμα και τις πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως είναι οι καρκινοπαθείς.

Διαβάστε ακόμη:

Η La Roche-Posay στον αγώνα Δρόμου & Περιπάτου Greece Race for the Cure

Μικροβίωμα και Ακμή: Όλες οι εξελίξεις από το συνέδριο της Κοπεγχάγης