ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ανακοίνωση του «Γεννηματάς» για τον τραυματισμό του 52χρονου

Κρίσιμη λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος χαρακτηρίζεται η κατάσταση του 52χρονου τραυματία που μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», μετά από την ένοπλη επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Η ανακοίνωση του «Γεννηματάς» για τον τραυματισμό του 52χρονου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε το νοσοκομείο, ο τραυματίας «διακομίστηκε σήμερα στις 5:35 π.μ. στο νοσοκομείο μας με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και τραύματα στον κορμό από πυροβόλο όπλο. Επειδή ήταν αιμοδυναμικά ασταθής, μετά τις άμεσες απαραίτητες ενέργειες που έγιναν στα επείγοντα, διακομίστηκε στο χειρουργείο, όπου και παραμένει ακόμη».

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, στη χειρουργική επέμβαση συμμετέχει ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (γενικοί χειρουργοί, θωρακοχειρουργοί, νευροχειρουργοί κ.ά).

«Η κατάσταση του ασθενούς λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος και του τραυματισμού πολλαπλών οργάνων είναι κρίσιμη. Γίνεται το καλύτερο δυνατό από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου μας για τη σταθεροποίησή του και την ανάταξή του» καταλήγει η ενημέρωση του νοσοκομείου.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)