ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς»: Τρεις διακρίσεις για την ποιότητα των υπηρεσιών του

Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς»: Τρεις διακρίσεις για την ποιότητα των υπηρεσιών του

Το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» απέσπασε τρεις διακρίσεις στα βραβεία Healthcare Business Awards 2018 για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και την εισαγωγή καινοτομίας στην υγεία.

Συγκεκριμένα το Νοσοκομείο απέσπασε:

- Το Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία Νοσοκομεία / Ιδιωτικές Κλινικές – Δράση για την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση απέσπασε το Ετήσιο Πρόγραμμα Πρόληψης και Αγωγής Υγείας για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Διαβητικής Αμφιβληστροειδοπάθειας με πρωτοπόρο χρήση φορητού αμφιβληστροειδογράφου για screening ασθενών. Το βραβείο παρέλαβαν η Γεωργία Θανασά, υπεύθυνη του Γραφείου Πρόληψης και Αγωγής Υγείας και ο Γεώργιος Μακρής, επιμελητής Κρατικής Οφθαλμολογικής Κλινικής.

- Το Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία Νοσοκομεία / Ιδιωτικές Κλινικές για το Καινοτόμο Τμήμα απέσπασε το Φαρμακευτικό Τμήμα του Νοσοκομείου για τον εκσυγχρονισμό και εισαγωγή συστήματος ελέγχου και διαχείρισης barcode στο Νοσοκομειακό Φαρμακείο με αποτέλεσμα την ορθολογική διαχείριση του φαρμάκου στο Νοσοκομείο. Το Βραβείο παρέλαβαν η Όλγα Οικονόμου, διευθύντρια του Τμήματος Φαρμακείου.

- Το Αργυρό Βραβείο στην Κατηγορία Νοσοκομεία / Ιδιωτικές Κλινικές για την Αποτελεσματική Διοίκηση Κλινικής Δημόσιου Νοσοκομείου απέσπασε η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου παρουσιάζοντας τις δράσεις διοικητικής βελτίωσης, φροντίδας ασθενών και τις καινοτομίες που εφαρμόστηκαν. Το βραβείο παρέλαβε η Γιαννούλα Νταβώνη, διευθύντρια Νοσηλευτικής Διεύθυνσης.

BEST OF NETWORK