ΕΙΔΗΣΕΙΣ

H μεγάλη βραδιά των Healthcare Business Awards 2022 πλησιάζει!

Για 7η συνεχή χρονιά τα Healthcare Business Awards θα αναδείξουν και θα επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις σε όλο το φάσμα της Υγείας!

H μεγάλη βραδιά των Healthcare Business Awards 2022 πλησιάζει!

Στα Healthcare Business Awards διακρίθηκαν και φέτος οι επιχειρήσεις του κλάδου υγείας και φαρμάκου, που επένδυσαν σημαντικά στην καινοτομία, την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια και συνεισέφεραν έμπρακτα στην ελληνική κοινωνία.

Ταυτόχρονα βραβεύονται τα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, οι φορείς, οι σύλλογοι ασθενών, καθώς και επιστημονικοί και ερευνητικοί οργανισμοί που διακρίθηκαν για την επιστημονική και κοινωφελή δράση τους, προάγοντας την πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση νοσημάτων και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Σημειώνεται ότι και φέτος ο διαγωνισμός εμπλουτίστηκε με νέες κατηγορίες υποψηφιοτήτων, αναδεικνύοντας επιχειρήσεις και οργανισμούς που συνεισέφεραν σημαντικά στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19, αλλά και επένδυσαν στην πρωτοπορία και τη τεχνολογία αιχμής στον τομέα της διάγνωσης και θεραπείας ασθενειών. Το έργο της κριτικής επιτροπής ήταν φέτος ιδιαίτερα δύσκολο, γιατί όλες οι υποψηφιότητες είχαν να επιδείξουν υψηλό επίπεδο, ποιότητα και καινοτομία.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ

www.healthcareawards.gr