ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

H e-εκπαιδευτική υπεραξία της καινοτομίας στην εποχή της COVID-19

H e-εκπαιδευτική υπεραξία της καινοτομίας στην εποχή της COVID-19

Σημαντικές διακρίσεις για τη Janssen στα Healthcare Business Awards 2020

Η Janssen Ελλάδος, εταιρεία του Ομίλου Johnson & Johnson, απέσπασε δύο σπουδαίες βραβεύσεις στα Healthcare Business Awards, στον θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει την αριστεία και την καινοτομία στον κλάδο της Υγείας.

Η Janssen, ως μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες, διακρίθηκε για τις βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες δράσεις της, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας ψηφιακά προγράμματα Ιατρικής Εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου για Επαγγελματίες Υγείας, και συγκεκριμένα για την πρωτοβουλία «Digital eEvents: Η e-εκπαιδευτική υπεράξια της καινοτομίας στην εποχή της COVID-19». Μια διπλή διάκριση με Gold Award, στην κατηγορία «Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις – Ανάπτυξη - Καινοτομία και νέες Τεχνολογίες» και Bronze Award, στην κατηγορία «Δράσεις για την αντιμετώπιση της Covid-19 - Τεχνολογία και Καινοτομία».

Η επέλαση της COVID-19 πανδημίας επέφερε πολλαπλές και σημαντικές αλλαγές στην κοινωνία, σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της οικονομίας και της εκπαίδευσης. Η ανάγκη για την εκπαίδευση των Επαγγελματιών Υγείας ενισχύθηκε δε ακόμη περισσότερο, καθώς θα έπρεπε μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να είναι σε θέση να διαχειριστούν τους ασθενείς τους και τη νόσο από την οποία πάσχουν μέσα από το πρίσμα και τις επιπτώσεις του νέου ιού στην υγεία.

Μέσω της εταιρικής ιστοσελίδας Janssen Medical Cloud https://www.janssenmedicalcloud.gr/ και με την πολύτιμη στήριξη του ιατρικού τμήματος, η Janssen Ελλάδος παρείχε στην ιατρική κοινότητα τη δυνατότητα συμμετοχής στην καινοτόμα πλατφόρμα και μετάδοσης των τελευταίων επιστημονικών δεδομένων, κατά τη διάρκεια της πανδημίας και σε πραγματικό χρόνο. Ο Επαγγελματίας Υγείας, με απόλυτη ασφάλεια από την άνεση του γραφείου του ή του σπιτιού του μπορούσε να παραμείνει ενημερωμένος με τις τρέχουσες επιστημονικές εξελίξεις σε θεραπευτικές κατηγορίες του ενδιαφέροντός τους, και τη δυνατότητα διασύνδεσης με εξέχοντες επιστήμονες στο χώρο της Υγείας. Επιπλέον βασικό σημείο της καινοτομίας είναι η διαδραστική λειτουργία της εκπαιδευτικής πλατφόρμας Janssen Medical Cloud (JMC), καθώς ο συμμετέχων μπορεί να απευθύνει ερωτήσεις στους ομιλητές, να αποκτήσει πρόσβαση σε υλικό αλλά και να παρακολουθήσει και πάλι το περιεχόμενο, μετά από την πρώτη του μετάδοση.

Με αφορμή την σπουδαία βράβευση της εταιρείας η κα. Gisella Dante, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, δήλωσε: «Οι διακρίσεις και τα βραβεία πάντα μας χαροποιούν και ειδικά όταν αναδεικνύουν τη σημασία της καινοτομίας σ’ αυτήν τη δύσκολη περίοδο για τους επαγγελματίες της υγείας, τους ασθενείς και το κοινωνικό σύνολο. Είμαστε περήφανοι για το έργο μας και η αναγνώριση μέσω των βραβεύσεων, λειτουργεί πολύ θετικά για τους ανθρώπους της οικογένειας της Janssen που προσφέρουν καθημερινά στην πρόσβαση για επιστημονική γνώση, πάντα προς όφελος του ασθενών».

Η κα. Αγγελική Πολιτσίνου, Medical Director της Janssen Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: «Γνώμονάς μας είναι να παρέχουμε προγράμματα ιατρικής εκπαίδευσης, που βασίζονται σε ουσιαστικές εκπαιδευτικές ανάγκες και προορίζονται αποκλειστικά για την ενίσχυση της γνώσης και του επιστημονικού διαλόγου, για αυτό ακριβώς το λόγο αναπτύξαμε τα Digital eEvents. Ευχαριστούμε για τις βραβεύσεις και συνεχίζουμε δυνατά».

Η Janssen, ως πρωτοπόρος φαρμακευτική εταιρεία, παραμένει σταθερά προσανατολισμένη στην παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών υγείας, με στόχο την προώθηση της επιστήμης, πάντα προς όφελος του ασθενούς και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

 

BEST OF NETWORK

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή δίπλα στο μωρό της - Δεμένος ο σύζυγος

Η Ιερουσαλήμ στις φλόγες: Ολονύχτιες συγκρούσεις - Εκκλήσεις για ηρεμία από τη διεθνή κοινότητα

Θλίψη στα Λεχαινά για την 5χρονη Κλαούντια που σκοτώθηκε σε τροχαίο ενώ έκοβε παπαρούνες

ΟΑΣΘ: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που προπηλάκισε ηλικιωμένο επιβάτη – Παραπέμπεται στο πειθαρχικό

Κορονοϊός: «Καμπανάκι» από Ιωαννίδη - «Σωστά ανοίγουμε, αλλά το επιδημικό κύμα είναι εδώ»

Telegraph: Καθυστερεί η ένταξη της Ελλάδας στην «πράσινη λίστα» για ταξίδια Βρετανών τουριστών

Δολοφονία Ζάκυνθος: Οι δράστες «αδιαφορούσαν» για τις κάμερες ασφαλείας

Πέτρος Φιλιππίδης: Από μέρα σε μέρα η κρίση του εισαγγελέα για την άσκηση δίωξης σε βάρος του

Εμβόλιο Pfizer: «Πράσινο φως» για εμβολιασμό στις ΗΠΑ και παιδιών ηλικίας 12 έως 15 ετών

Ο εφιάλτης επιστρέφει: Ανησυχητικές αντιδράσεις ανιχνεύονται στα έγκατα του Τσερνόμπιλ (pics & vid)

Survivor: Εντάσεις και τεράστια ανατροπή! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η παραγωγή του MasterChef δεν χαρίστηκε στην Μαρίνα: Αποκάλυψε το ψέμα της (vid)