ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεχίζονται οι δράσεις πρόληψης και προαγωγής υγείας από τον Δήμο Κορυδαλλού

Συνεχίζονται οι δράσεις πρόληψης και προαγωγής υγείας από τον Δήμο Κορυδαλλού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο δεύτερος δωρεάν γυναικολογικός έλεγχος, που διοργάνωσε η διεύθυνση των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού σε συνεργασία με την διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και με φορέα υλοποίησης το Κέντρο Υγείας Περιστερίου.

Στη δράση πήραν μέρος 15 κάτοικοι, οι οποίες υποβλήθηκαν σε δωρεάν Τεστ ΠΑΠ.

Συνολικά, στις δυο δράσεις γυναικολογικού ελέγχου που έχουν πραγματοποιήσει οι Κοινωνικές Υπηρεσίες από τις αρχές του έτους, έχουν εξεταστεί 40 γυναίκες.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ελευθερία Κωτσίδου, σε σχετική δήλωση, επανέλαβε την πάγια θέση της δημοτικής Αρχής για συστηματική και στοχευμένη προσπάθεια πραγματοποίησης δράσεων πρόληψης με σκοπό την προαγωγή της υγείας του πληθυσμού.

Παράλληλα με τις δράσεις στα Δημοτικά Ιατρεία, πραγματοποιούνται δωρεάν προληπτικές γυναικολογικές εξετάσεις στα: Κ.Υ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΤΟΠΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΟΠ, που λειτουργεί εντός του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα», τμήμα Γυναικολογικό - Λήψης Τεστ ΠΑΠ, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή πρωί (οδός Δωδεκανήσου 1 - Αγ. Βαρβάρα, κτίριο Κ9, πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 5451001) και στο κεντρικό κτίριο του Κ.Τ ΝΙΚΑΙΑΣ, τμήμα Γυναικολογικό- Λήψης Τεστ ΠΑΠ, καθημερινά (Καισαρείας 32 πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 4912140).

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

BEST OF NETWORK