ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Janssen Ελλάδος: Δράσεις προσφοράς και αγάπης για τις εορτές του Πάσχα

Janssen Ελλάδος: Δράσεις προσφοράς και αγάπης για τις εορτές του Πάσχα

H Janssen Ελλάδος, εταιρεία του μεγαλύτερου παγκόσμιου ομίλου στη Φροντίδα Υγείας, της Johnson & Johnson, πραγματοποίησε, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας Janssen4Good, σειρά δράσεων εν όψει των εορτών του Πάσχα.

Με αίσθημα ευθύνης, αλληλεγγύης και ανταπόδοσης στην κοινωνία, η Janssen Ελλάδος στήριξε και φέτος την τοπική κοινότητα του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης, προσφέροντας πασχαλινά δώρα σε 160 οικογένειες ωφελούμενων - δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Πρωταγωνιστές αυτής της εθελοντικής ενέργειας ήταν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της Janssen οι οποίοι με πολλή αγάπη και κοινωνική ευθύνη, δημιούργησαν και πρόσφεραν καλάθια με πασχαλινά κεράσματα για τους κατοίκους της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, καλωσόρισε με χαρά την προσφορά της εταιρείας και ανέφερε σχετικά: «Αυτές τις ημέρες τις εορταστικές, προσπαθούμε ως Δήμος να βρισκόμαστε πιο κοντά στους συνδημότες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Σε αυτή μας την προσπάθεια έχουμε συμπαραστάτη την εταιρεία Janssen και τους εργαζομένους της, τους οποίους οφείλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την προσφορά τους».

Επιπλέον, με συνέπεια στην κοινωνική προσφορά, διοργανώθηκε εντός της εταιρείας 2ήμερο Πασχαλινό Bazaar με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο οποίο φιλοξενήθηκαν πασχαλινές λαμπάδες, χειροτεχνίες και κατασκευές των εθελοντών του Κέντρου Ειδικών Ατόμων «Χαρά». Οι εργαζόμενοι της Janssen είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις πασχαλινές τους αγορές και να συμβάλλουν με αυτό τον τρόπο στο κοινωφελές έργο του οικοτροφείου.

Η εκπρόσωπος του Κέντρου Ειδικών Ατόμων «Χαρά», κυρία Σοφία Θεοδόση, ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την πολύ ουσιαστική και σημαντική κοινωνική ενέργειά τους: «Οι εργαζόμενοι της εταιρείας Janssen στάθηκαν αρωγοί στο έργο μας, προσφέροντας απλόχερα την αγάπη τους για τους σκοπούς που καθημερινά αγωνιζόμαστε, που δεν είναι άλλοι από τις άριστες συνθήκες διαβίωσης και την ανακούφιση των ανθρώπων που διαβιούν στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά».

Ο κος Μάκης Παπαταξιάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, πρόσθεσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μέσα από το πρόγραμμα Janssen4Good, ερχόμαστε κοντά σε όσους μας έχουν ανάγκη, και σε όσα έχουν μεγάλη και πραγματική σημασία. Η ενίσχυση της συνεισφοράς, ο εθελοντισμός, και η ενεργή συμμετοχή για καλό σκοπό είναι βασικές αξίες της οικογένειας της Janssen. Ελπίζοντας σε καλύτερες ημέρες, εύχομαι Υγεία και Αγάπη σε όλους».
Ο εθελοντισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας και του «Πιστεύω» της εταιρείας και αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της Janssen για αλληλεγγύη και ενίσχυση των κοινοτήτων όπου δραστηριοποιείται αλλά και προς όλη την κοινωνία.

Σχετικά με τη Janssen

Στη JANSSEN, είμαστε αφοσιωμένοι στην αντιμετώπιση και επίλυση κάποιων από τις πιο σημαντικές ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες της εποχής μας στην ογκολογία, την ανοσολογία, τις νευροεπιστήμες, τις λοιμώδεις νόσους και τα εμβόλια, καθώς και τις καρδιαγγειακές και μεταβολικές νόσους.

Καθοδηγούμενοι από τη δέσμευσή μας προς τους ασθενείς, αναπτύσσουμε νέα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις φροντίδας υγείας για την παροχή βοήθειας στους ανθρώπους με σοβαρές νόσους σε ολόκληρο τον κόσμο.
Εκτός από τα καινοτόμα φάρμακά της, η Janssen-Cilag International NV και οι θυγατρικές της σε όλο τον κόσμο βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης πρωτοβουλιών εκπαίδευσης και δημόσιας πολιτικής για την εξασφάλιση πρόσβασης στις πιο πρόσφατες θεραπευτικές πληροφορίες, τις υπηρεσίες υποστήριξης και την ποιοτική φροντίδα για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους, τους φροντιστές και τους υποστηρικτές τους, καθώς και για τους επαγγελματίες υγείας.

Διαβάστε ακόμη:

Αριστεία ΕΕΦΑΜ: Βράβευση της Janssen για καινοτόμο θεραπεία

Επιχειρηματική διάκριση για τη Janssen Ελλάδος στα SALUS INDEX 2017

BEST OF NETWORK

Άρση μέτρων: Η Ελλάδα… ανοίγει! Το χρονοδιάγραμμα για πολιτισμό, αθλητισμό, τουρισμό, αγορά

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Οι παπαγάλοι της Αθήνας - Πώς το κέντρο της πρωτεύουσας γέμισε εξωτικά πουλιά

Στρατός Ξηράς: Από μάσκες μέχρι… οπλικά συστήματα – Λύσεις για όλα στα στρατιωτικά εργοστάσια

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Με 1 ευρώ μπορείς να αγοράσεις ένα σισιλιάνικο σπίτι με θέα την Αίτνα

Netflix: Είναι η δημοφιλέστερη ψηφιακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας; - Δείτε το infographic του Newsbomb.gr

Survivor Spoiler: Αναστάτωση – «Βόμβα» με οικειοθελή αποχώρηση;

Defender Europe 2021: Αμερικανική «φόλα» στον Ερντογάν - Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα

Aυστραλία: Νύφη βοηθά μοσχαράκι να γεννηθεί στη διάρκεια του γάμου της

Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο Newsbomb.gr: Ανεπανόρθωτο το πλήγμα στους ηθοποιούς από την πανδημία

Ξύλο σε εστιατόριο για τον λογαριασμό: Σερβιτόρος «ξάπλωσε» πελάτη (vid)

Τα 10+1 πιο «ακριβά» διαζύγια: Από τον Μπιλ Γκέιτς στον Μάικλ Τζόρνταν

Η Καίτη Γαρμπή «δίκασε» όσους προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον σάτυρο της Νέας Σμύρνης: «Υπάρχουν άρρωστα μυαλά» (pic)