ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκλεψαν ακριβό ιατρικό μηχάνημα από το νοσ. «Αλεξάνδρα» - Διετάχθη ΕΔΕ

Ένα χρόνο μετά το «χτύπημα» της σπείρας Κολομβιανών σε τέσσερα νοσοκομεία, μία ακόμη κλοπή σημειώθηκε σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας.

Έκλεψαν ακριβό ιατρικό μηχάνημα από το νοσ. «Αλεξάνδρα» - Διετάχθη ΕΔΕ

Συγκεκριμένα, «φτερά» έκανε ένα βρογχοσκόπιο, συγκεκριμένου κατασκευαστικού οίκου και σειριακού αριθμούαξίας 11.000 ευρώ, από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα». Την κλοπή του ιατρικού μηχανήματος κατήγγειλε ο διοικητής του νοσοκομείου στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος. Σύμφωνα με την καταγγελία, η κλοπή του βρογχοσκόπιου, που βρισκόταν στο Πνευμονολογικό Τμήμα, έγινε στο διάστημα της τελευταίας εβδομάδας.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για την υπόθεση, ενώ πήρε ήδη υλικό από κάμερες ασφαλείας. Υπενθυμίζεται ότι σπείρα Κολομβιανών είχε κλέψει τον Μάϊο του 2017 πανάκριβα ιατρικά μηχανήματα από το νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» συνολικής αξίας άνω των 500.000 ευρώ, από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και το Πανεπιστημιακό της Λάρισας ιατρικό εξοπλισμό συνολικής αξίας 115.000 ευρώ και από το γαστρεντερολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου δύο γαστροσκόπια.

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοινώνει η διοίκηση του νοσηλευτηρίου, διετάχθη ήδη Ένορκη Διοικητική Εξέταση και κατατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος μήνυση κατά αγνώστων και η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Διαβάστε ακόμη:

Σε λειτουργία τα νέα εξωτερικά Γυναικολογικά Ιατρεία στο νοσ. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»



Νοσ. Αλεξάνδρα: Ανακαινίστηκε το τμήμα Μαστού με στήριξη του Ιδρύματος Στ. Νιάρχος