ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δίμηνη παράταση εργασιών στην εξεταστική για την Υγεία

Η Επιτροπή που διερευνά τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας αποφάσισε τη δίμηνη παράταση των εργασιών της, αλλά και την αντικατάσταση του δεύτερου πραγματογνώμονα που θα ερευνήσει την καταγγελία Πολάκη για τα χρήματα που λείπουν από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Δίμηνη παράταση εργασιών στην εξεταστική για την Υγεία

Σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής, οι εργασίες της παρατείνονται έως τις 20 Ιουνίου.

Καθώς ο ένας εκ των δύο πραγματογνωμόνων που επρόκειτο να διερευνήσουν τις καταγγελίες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, για τα χρήματα που λείπουν από το ΚΕΕΛΠΝΟ, δήλωσε κώλυμα, αποφασίστηκε η αντικατάστασή του, αλλά και, έπειτα από πρόταση της Εύης Χριστοφιλοπούλου, εισηγήτριας του Κινήματος Αλλαγής, θα οριστεί ακόμη ένας πραγματογνώμονας. Δηλαδή συνολικά τρεις θα αποφασίσουν ποιο είναι το ακριβές ποσό που λείπει.

Τέλος, αποφασίστηκε να κληθεί για εξέταση στην Εξεταστική Επιτροπή η πρόεδρος του ΕΟΦ Αικατερίνη Αντωνίου, ενώ απορρίφθηκε το αίτημα των κομμάτων της αντιπολίτευσης, Ν.Δ., Κινήματος Αλλαγής και Ποταμιού να κληθούν εκ νέου στην Επιτροπή μάρτυρες οι οποίοι ενώ έχουν καταθέσει, κατήγγειλαν εκ των υστέρων ότι εκφοβίστηκαν και εκβιάστηκαν από την πολιτική ηγεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ.