ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος: Η ομάδα της Novo Nordisk έτρεξε για να αλλάξει το διαβήτη

9ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος: Η ομάδα της Novo Nordisk έτρεξε για να αλλάξει το διαβήτη

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Novo Νοrdisk Hellas, η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη» έδωσε το παρόν στο δρομικό γεγονός του 9ου Ποσειδωνίου Ημιμαραθωνίου.

Την Κυριακή 22 Απριλίου η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη» συμμετείχε σε όλες τις διαδρομές του αγώνα στο Φάληρο, του Ημιμαραθωνίου Δρόμου, του Αγώνα Δρόμου 11 χλμ. του Αγώνα Διασκέδασης 5 χλμ. και του Αγώνα Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ.

Στην ομάδα συμμετείχαν εργαζόμενοι της Novo Nordisk Hellas με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Ολύμπιο Παπαδημητρίου.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Ολύμπιος Παπαδημητρίου δήλωσε:

«Η συμμετοχή μας στο δρομικό γεγονός του 9ου Ποσειδωνίου Ημιμαραθωνίου, προκύπτει από την ανάγκη να ευαισθητοποιήσουμε και να ενημερώσουμε το γενικό πληθυσμό για το Σακχαρώδη Διαβήτη και να επικοινωνήσουμε το μήνυμα, ότι η πρόληψη και η ρύθμισή του είναι δυνατό να επιτευχθούν με 3 επιλογές:

1. Αξιολογώντας τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη από μια απλή εξέταση,

2. Υιοθετώντας την υγιεινή διατροφή και

3. Εντάσσοντας στην καθημερινότητά μας την άσκηση».

Η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Novo Nordisk Hellas κα Μαίρη Καραγεώργου με αφορμή τον αγώνα του Φαλήρου δήλωσε:

« Η εταιρεία μας, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης συμμετέχει στο δρομικό γεγονός του 9ου Ποσειδωνίου Ημιμαραθωνίου.

Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην αύξηση της ευαισθητοποίησης του κοινού απέναντι στον αντίκτυπο της νόσου του Σακχαρώδη διαβήτη. Σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε την πρόληψη, να προάγουμε την έγκαιρη διάγνωση στο Σακχαρώδη Διαβήτη και να ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία απέναντι στη νόσο».

Σχετικά με την Novo Nordisk

Η Novo Nordisk είναι μια εταιρεία με παγκόσμια παρουσία στον τομέα της υγείας και με περισσότερα από 90 χρόνια καινοτομίας και πρωτοπορίας στη θεραπεία του διαβήτη. Με βάση αυτήν την κληρονομιά, αποκτήσαμε την εμπειρία αλλά και την ικανότητα να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση και άλλων σοβαρών χρόνιων παθήσεων, όπως είναι η αιμορροφιλία, οι διαταραχές ανάπτυξης και η παχυσαρκία. Με έδρα τη Δανία, απασχολεί περίπου 42.000 εργαζόμενους σε 77 χώρες ενώ τα προϊόντα της κυκλοφορούν σε περισσότερες από 165 χώρες.

Διαβάστε ακόμη:

Η Novo Nordisk έτρεξε και στη Θεσσαλονίκη για να αλλάξει το διαβήτη...

Σακχαρώδης διαβήτης τύπου 2: Έγκριση από την ΕΕ σε θεραπεία ενηλίκων

 

Διαβήτης: 7 ύπουλα σημάδια ότι κινδυνεύετε από την ασθένεια

Novo Nordisk: Οδηγίες ασφαλείας της πένας NovoPen Echo για διαβητικούς

Διαβήτης: Παγκόσμιος διαγωνισμός καινοτομίας για ψηφιακές λύσεις σε ασθενείς

 

BEST OF NETWORK

PlusQueen