ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Bayer Ελλάς στηρίζει έμπρακτα το πρόγραμμα Υδροθεραπείας των Αιμορροφιλικών

H Bayer Ελλάς στηρίζει το σπουδαίο έργο του Συλλόγου Προστασίας των Ελλήνων Αιμορροφιλικών (ΣΠΕΑ), προς όφελος των ατόμων που πάσχουν από την ασθένεια στη χώρα μας.

Η Bayer Ελλάς στηρίζει έμπρακτα το πρόγραμμα Υδροθεραπείας των Αιμορροφιλικών

Ειδικότερα, η εταιρεία, μέσω ενημερωτικών εκστρατειών και παράλληλων δράσεων για το κοινό, προωθεί έμπρακτα το Πρόγραμμα Υδροθεραπείας του Συλλόγου, που απευθύνεται σε όλους τους ασθενείς με αιμορροφιλία και συγγενείς αιμορραγικές διαθέσεις.

Η υδροθεραπεία, είναι ιατρικώς επιβεβαιωμένο ότι ωφελεί τους αιμορροφιλικούς ασθενείς, ενώ μπορεί ακόμα και να προλάβει την ανάπτυξη αναπηρίας ή να αναχαιτίσει την εξέλιξή της. Γίνεται επομένως εύκολα αντιληπτό ότι τα άτομα με αιμορροφιλία μπορούν να επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από την παρακολούθηση συνεδριών από έμπειρους φυσικοθεραπευτές, εξειδικευμένους στις επιπτώσεις και τα συμπτώματα που η πάθηση δύναται να επιφέρει.

Στόχος του Συλλόγου Προστασίας των Ελλήνων Αιμορροφιλικών είναι να προσφέρει συνεχώς λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που καθημερινά αντιμετωπίζουν τα άτομα με αιμορροφιλία και συγγενείς αιμορραγικές διαθέσεις. Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, υλοποιεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών υδροθεραπείας, σε συνεργασία με τα Κέντρα Αιμορροφιλικών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στην προσπάθεια αυτή, η Bayer Ελλάς εξακολουθεί να είναι συνοδοιπόρος και υποστηρικτής, απαντώντας στις ανάγκες της ελληνική κοινωνίας, πιστή στις αξίες που διέπουν σταθερά όλο το εύρος των εργασιών της.

Σχετικά με τον ΣΠΕΑ

Ο Σύλλογος Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών (ΣΠΕΑ) είναι μια Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που στόχο έχει την με κάθε τρόπο και μέσο προαγωγή και προστασία της ζωής και της υγείας των ατόμων με αιμορροφιλία.

Σχετικά με τη Bayer

Η Bayer είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο των Βιοεπιστημών και συγκεκριμένα στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας. Ο Όμιλος στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης. Η Bayer είναι προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και δρα ως ένας κοινωνικά και ηθικά υπεύθυνος εταιρικός πολίτης. Κατά το οικονομικό έτος 2016, ο Όμιλος απασχολούσε περίπου 99.600 άτομα και είχε πωλήσεις της τάξεως των 34.9 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι επενδύσεις ανήλθαν σε € 2,2 δις ενώ οι δαπάνες για Έρευνα και Ανάπτυξη σε € 4,4 δις.

Διαβάστε ακόμη:

Bayer: Με περισσότερα από 50 projects, απαντά στις σύγχρονες ιατρικές προκλήσεις

Barroca: Δεν υπάρχει μαγική συνταγή για την κρίση - Η Ευρώπη θέλει κοινές λύσεις για την υγεία