ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Bloode: Ένα μικρό πάρτι για ένα μεγάλο αποτέλεσμα

Το Bloode γιορτάζει τις μικρές πράξεις που κάνουμε όλοι για να πετύχουμε έναν μεγαλύτερο στόχο!

Bloode: Ένα μικρό πάρτι για ένα μεγάλο αποτέλεσμα

Σήμερα, Τετάρτη 20 Ιουνίου, και ώρα 20:00 στον Kήπο του Μεγάρου Μουσικής (Holy Garden), με τη χορηγική υποστήριξη φιλοξενίας του Mama Fuga θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Ένα μικρό πάρτι για ένα μεγάλο αποτέλεσμα», πλαισιωμένη από μικρές δράσεις ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Θα ακολουθήσει Cocktail Party, ενώ τις μουσικές επιλογές θα επιμεληθεί ο Πάνος Σουρούνης, ραδιοφωνικός παραγωγός των σταθμών Menta 88.0 και Pepper 96.6. Παράλληλα, η bfresh θα διαθέσει δροσερά κοκτέιλ με καλοκαιρινές γεύσεις που θα συνοδεύουν την ευχάριστη μουσική της εκδήλωσης.

BLOODE 20.06.2018 20.00

Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων μηνών (Μάιος -Ιούνιος 2018) η ομάδα Bloode, η πρώτη διαδικτυακή κοινότητα για την αιμοδοσία στην Ελλάδα, υλοποίησε καμπάνια ευαισθητοποίησης για την εθελοντική αιμοδοσία με τίτλο «Κάνε κάτι μικρό για κάτι μεγάλο». Η καμπάνια περιλάμβανε την προβολή video με τη συμμετοχή διαφορετικών κάθε φορά προσώπων που μιλούν για την εθελοντική αιμοδοσία, καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει στις δράσεις που διοργανώνει το Bloode, ικανοποιώντας εκκλήσεις αίματος ή κάνοντας μια μικρή δωρεά μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας της κοινότητας.

Μέσα σε 3 χρόνια, το Bloode κατάφερε να απαντήσει σε δεκάδες εκκλήσεις αίματος και να σώσει εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές, χάρη στη στήριξη των ανθρώπων που βρέθηκαν δίπλα του. Τώρα, και με αφορμή την κορύφωση της καμπάνιας, ήρθε η ώρα να το γιορτάσουμε όλοι μαζί! Σκοπός της εκδήλωσης είναι να διασκεδάσουμε αλλά και να ενημερωθούμε για τη σημασία της αιμοδοσίας, λαμβάνοντας μέρος σε μικρές δράσεις εθελοντισμού και ψυχαγωγίας που θα διοργανωθούν σε συνεργασία με άλλες ΜΚΟ. Φίλοι, εθελοντές αιμοδότες και όλοι όσοι θέλουν να περάσουν ένα δημιουργικό βράδυ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε υπαίθριες δραστηριότητες, όπως το πρωτότυπο escape game του Bloode με θέμα την αιμοδοσία.

Ραντεβού σήμερα στις 20:00 στο Holy Garden του Μεγάρου Μουσικής!

Διαβάστε επίσης:

Εθελοντική αιμοδοσία: Καμπάνια ευαισθητοποίησης από τη διαδικτυακή κοινότητα Bloode

Bloode: Όταν ο εθελοντισμός φέρνει αποτέλεσμα και στην αιμοδοσία