ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Bayer Ελλάς: Στηρίζει τα ακριτικά νησιά μέσα από την Ομάδα Αιγαίου

Για 6η συνεχόμενη χρονιά η Βayer Ελλάς, στηρίζει την προσπάθεια της Ομάδας Αιγαίου συμμετέχοντας έμπρακτα στον 24ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους, ο οποίος πραγματοποιήθηκε μεταξύ 10 και 21 Μαΐου.

Bayer Ελλάς: Στηρίζει τα ακριτικά νησιά μέσα από την Ομάδα Αιγαίου

Η εταιρεία έγινε για μια ακόμη φορά υπερήφανος χορηγός της προσπάθειας της ομάδας καλύπτοντας τις ανάγκες του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Φούρνων, του Αγροτικού Ιατρείου Δονούσας, του Κέντρου Υγειάς και του Περιφερειακού́ Ιατρείου Χώρας Ίου, όπως επίσης και αιτήματα του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού́ και του Γυμνασίου/ΛΤ της Φολεγάνδρου.

Η Bayer Ελλάς γίνεται ξανά μέρος αυτής της προσπάθειας και αφουγκράζεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι των μικρών και απομακρυσμένων νησιών της χώρας μας αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή της για συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας, με επίκεντρο όσους έχουν ανάγκη.

Η διευθύντρια επικοινωνίας της Bayer Ελλάς κυρία Σόνια Μουσαβερέ, δήλωσε σχετικά: «Στη Bayer Ελλάς φροντίζουμε να παραμένουμε πάντοτε πιστοί στην ανθρωποκεντρική φιλοσοφία που διέπει το σύνολο των εργασιών μας και προβαίνουμε σε ουσιαστικές ενέργειες εταιρικής υπευθυνότητας με στόχο να οδηγήσουν στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Έτσι, για 6η συνεχόμενη χρονιά συμβάλουμε ενεργά στο πολύ σημαντικό έργο που προσφέρει η Ομάδα στους συμπολίτες μας που κατοικούν στα ακριτικά νησιά και αντιμετωπίζουν αντιξοότητες σε καθημερινή βάση».

Κατά τη διάρκεια του 24ου Διάπλου Αιγαίου, η Ομάδα διένυσε συνολικά πάνω από 410 ναυτικά μίλια και επισκέφθηκε τα παρακάτω 8 ακριτικά νησιά: Φούρνοι, Θύμαινα, Πάτμος, Δονούσα, Αμοργός, Φολέγανδρος, Ίος και Κουφονήσι. Σε κάθε προορισμό, τα μέλη της διενέργησαν αιματολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις στους κατοίκους παράλληλα με τη δωρεά εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού υλικού στα σχολεία των νησιών και έργων υποδομής.

Bayer: Επιστήμη για μία Καλύτερη Ζωή

Η Bayer είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο των Βιοεπιστημών και συγκεκριμένα στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Bayer σχεδιάζονται με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους. Ταυτόχρονα, ο Όμιλος στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης. Η Bayer είναι προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και δρα ως ένας κοινωνικά και ηθικά υπεύθυνος εταιρικός πολίτης. Κατά το οικονομικό έτος 2016, ο Όμιλος απασχολούσε περίπου 99.600 άτομα και είχε πωλήσεις της τάξεως των 34.9 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι επενδύσεις ανήλθαν σε € 2,2 δις ενώ οι δαπάνες για Έρευνα και Ανάπτυξη σε € 4,4 δις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.bayer.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ