ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τη Μακεδονία και τη Θράκη επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΕΕΣ

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κ. Νικόλαος Οικονομόπουλος, στο πλαίσιο της συστηματικής προσπάθειας που έχει ξεκινήσει η αιρετή Κεντρική Διοίκηση του ΕΕΣ για την ενδυνάμωση του ανθρωπιστικού ρόλου των Τμημάτων του ΕΕΣ ανά την Ελλάδα, επισκέφθηκε από τις 19 έως τις 22 Ιουλίου 2018 τα Περιφερειακά Τμήματα ΕΕΣ Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Αλεξανδρούπολης, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής και Δράμας.

Τη Μακεδονία και τη Θράκη επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΕΕΣ

Στη διάρκεια της τετραήμερης επίσκεψής του, ο κ. Οικονομόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Προέδρους και τα μέλη των τοπικών Διοικητικών Συμβουλίων, καθώς και με Εθελοντές Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρείτες Διασώστες και Ναυαγοσώστες του ΕΕΣ για μια σειρά από ζητήματα που άπτονται της εύρυθμης και αποδοτικότερης λειτουργίας των συγκεκριμένων Τμημάτων.

Στη συνάντηση του Τμήματος της Ξάνθης παρών ήταν και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, με την ιδιότητα του εθελοντή Σαμαρείτη, ενώ κατά την ενημέρωση στο Τμήμα Ορεστιάδας παρέστη ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Βασίλης Μαυρίδης, ο οποίος συνεχάρη τον Πρόεδρο του ΕΕΣ για την εκλογή του, δηλώνοντας ότι θα σταθεί αρωγός στη νέα πορεία που έχει ξεκινήσει για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Ο Πρόεδρος του ΕΕΣ είχε επίσης διαδοχικές συναντήσεις με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου, κ.κ. Παντελεήμονα, καθώς και με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου, κ. Παρασκευά Πατσουρίδη, τους οποίους και ενημέρωσε για την εν εξελίξει διαδικασία αναβάθμισης και αναδιοργάνωσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Περισσότερες πληροφορίες για την επίσκεψη του Προέδρου του ΕΕΣ μπορείτε να δείτε εδώ.